Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се побере ли Hertz DCX 165 в отвора на предната врата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще се побере ли Hertz DCX 165 в отвора на предната врата?

Здравейте, искам да ви попитам дали колоните Hertz DCX 165 ще се поберат без допълнителни интервенции във фабричните отвори за говорители на предните врати на Fiat Brava, защото утре ще купувам и се притеснявам да не вземе да не влезнат, че не ми се занимава с разбиване на вратата.Ето и линк към тях: http://www.aval-bg.com/car-audio/her.../hertz-dcx-165ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Ще се побере ли Hertz DCX 165 в отвора на предната врата

vaskovass написа:
    Здравейте, искам да ви попитам дали колоните Hertz DCX 165 ще се поберат без допълнителни интервенции във фабричните отвори за говорители на предните врати на Fiat Brava, защото утре ще купувам и се притеснявам да не вземе да не влезнат, че не ми се занимава с разбиване на вратата.Ето и линк към тях: http://www.aval-bg.com/car-audio/her.../hertz-dcx-165
    Не стават колега,малко трябва да се зареже ламарината с флекс.Аз имах такива колони и направих тази интервенция за да не ми стоят в шкафа,а свалените оригинални предни монтирах отзад.Сега имам оригиналните задни и едни пищялки на Херц-100мм,къде ми стоят в шкафа и събират прахоляк заедно със ЦД-то Сони.
    EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Мерси за отговора. Иначе яко рязане ли пада или се клъцва малко за 5 мин ? Защото ако е просто зарязването не е проблем.

Коментар

Купи си или си направи фланец за 16.5 и по него мери колко да играе флекса.Препоръчително е да "демпнеш" вратите
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А може ли да ми препоръчате някой трилентов модел на хертц, който да пасне отпред, без да се налага да се реже нищо?

Коментар

vaskovass написа:
            А може ли да ми препоръчате някой трилентов модел на хертц, който да пасне отпред, без да се налага да се реже нищо?
            Зарязване леко е..Даже може и да се огъне без да се реже но аз си ги зарязах леко и после ги уплътних със дунапрен.
            EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Размерът на говорителите за предните врати е 5*7 инча. Има не лоши коаксиални говорители на този размер. Херц имат такива, Бошман, ДЛС. Вече зависи какви пари си готов да заделиш за говорителчетата. Обаче с това доста ниско разположение не разчитай да чуваш много, много среди и високи. Басът от подобен размер говорители не е особено впечаляващ. Дано да съм бил полезен. Поздрави!
              Fiat Bravo 11'97
              1.4 12V A/C

Коментар

Working...
              X