Здравейте колеги,Искам да си сложа партроник на фиата отзад,но въпроса ми е някой слагал ли си е.И как точно(знам че има доста изобретателни хора тук такаче разчитам на тях) Как точно го е правил окалбеляване поставяне на екрана вътре в купето(къде точно),за да не се вижда много се пак да не ми разбият стъклото заради това нещо.Ако може да ми препоръчате и точно модел ще съм ви много благодарен. Ще благодаря много ако може и някакъв снимков материал да има към обясненията(най-вече сваля ли се бронята,от къде прекарвате кабелите на сензорите към багажника,как ги прекарахте кабелите до отпред,къде го сложихте екрана)Днес до руско посолство видях едно зелено пунто,но бързах за трамвая и не можах да го снимам нито да видя къде точно е монтирал екрана вътре,но самите сензори са поставени като на снимката която съм прикачил(почти не се виждаха върху тази гума на задната броня).Това удачно място ли е.Мога ли да се справя сам или да искам помощт.Благодаря на всички колеги, който са се отзвовали на темата ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парктроник на Фиат Пунто МК2
Collapse
X
-
кола
http://parktronik.hit.bg/service.htm...hp?t=98536то в книшката на партроника трябва да пише как се слага
-
парктроник
Това за екранчето като го свършеш да светне сам ще си прецениш къкде ще ти е нй удобно .Аз например не бих го сложил най отпред че все ще ме дразни .Например може малко в страни все пак не се използва винаги .При мен алармата ,температурата и волтажа са ми под касетофона .Оригинално на Мерцедес има вляво до въздуоотвода на огледалото в средата м/у въздухотводите или на тях или на екрана на навигацията .
Коментар
-
Добре а в такъв случай понеже гледам от форума на бмв който си дал за линк.Там гледам слагат сензорите на самата броня,а на мен ми се иска на това гумето както съм показал на снимката.Другото бронята трябва ли да я свалям и как се сваля.От къде точно се прокарват кабелите при пунтото от бронята към багажника и съответно после от къде за да стигне в купето(предполагам има разлика при Пунто и БМВ)И отново ако може за съвет за модел който ви е свършил добра работа.Затова много ми се искаше ако има човек с пунто, който го е правил да ми даде подробни упътвания че не съм много в час.Още веднъж мерси много КлючарFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Нема да сваляш бронята само трябва да се навреш от долу да прекараш жиците и там имяше някъде отвор през него може да прекараш снопа към купето -да не дупчиш и отстрани долу около вратие /праговете или да отвориш мокета през средата а дупките ги слагаш като мериш на около 40 см от змята на горе
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар