Здравейте колеги,Последните дни имам някакви странни проблеми с десния мигач и по-скоро електрониката (или лостчето) която го контролира. Като го пусна работи в следните режими: - Не работи. Трябва да го спра и да пусна пак докато не тръгне. Останал съм с впечатлението, че завъртането на волана помага. - присветва доста по - бързо от обикновеното - присветва нормално - мисля, че ми се е случвало да присветва по-бавно от нормалното, но не съм абсолютно сигуренПроблема явно е някъде в електрониката, защото индикацията на таблото, както и преднитт и задния мигач присветват в синхрон при всеки от режимите. Също така съм забелязАл, че когато съм на аварийки всичко присветва нормално. Имате ли някакви идеи?Колата е Браво 1.9 JTD ’99
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигача не подкача :)
Collapse
X
-
Miraka написа:Сега като се замисля проблема може би е в лостчето или в лоши връзки някъде по веригата. Както съм на мигач "режимите" се сменят динамично и да речем ако не свети и ударя леко пластмасата до лостчето тръгва да мигаbravo 1.6
Коментар
-
Някой може ли да ми подскаже къде се намира въопросното реле. Свалих пластмасите на волана, но не виждам релета там. Цъкането като че ли го чувам зад таблото. Освен това.. не са ли и двата мигача на едно реле? Защото аз имам проблеми само с десния, а ако са на едно реле, значи то трябва да си е наред..Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Miraka написа:Някой може ли да ми подскаже къде се намира въопросното реле. Свалих пластмасите на волана, но не виждам релета там. Цъкането като че ли го чувам зад таблото. Освен това.. не са ли и двата мигача на едно реле? Защото аз имам проблеми само с десния, а ако са на едно реле, значи то трябва да си е наред..
Коментар
-
Честит празник на всички!Значи релето наистина е едно синьо под волана. Свалих го, огледах го и няма никакви видими нередности по него. А и не би трябвало да е в него причината, понеже както казах десния мигач и аварийните светлини са наред, а те ползват същото реле. Днес забелязах че освен режима, в който левия мигач свети много бързо, има и такъв, в който свети много бавно. Какво може да е отговорно за скоростта на пресвяткане, за да потърся проблема там?Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
sok1 написа:kolev написа:две релета са , но в един корпус.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар