Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светещ индикатор на таблото на Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светещ индикатор на таблото на Фиат Браво

Здравейте, имам Фиат Браво 1.9 JTD и искам да споделя за един проблем, за който се надявам да получа съвет, за което ще бъда много благодарен на всеки, който се отзове. Става въпрос за индикатора за подгряване на свещите, който свети на таблото преди запалване на двигателя. Същият би трябвало, след като свещите загреят, да угасне, но при мен светва и почва да мига в продължение на около минута. Ходих на диагностика и ми казаха, че проблемът е в свещите, но когато ги проверих, се оказа, че са ОК.

и при мен е така.Добло 1.9 JTD.проблема е в релето ,което не пречи на свещите да си греят нормално.При рязко въртене на ключа за запалване по-някой път не мига.Така съм от година и нещо

Коментар

Провери и релето за подгрева- може в него да е проблема.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Това реле, не е ли редно да го хване диагностиката?

Коментар

свети ми индикатор "инжекция" на таблото.какво би

светна ми лампа "инжекция на таблото" някой знае ли какво може да е??благодаря предварително
          Fiat Bravo 1997

Коментар

Не, никой не знае от какво може да е. Затова потърси диагностик, той ще ти каже със сигурност, ако е добър.

Коментар

свети ми индикатор "инжекция" на таблото.какво би

сложих добавка REDEX в бензина за почистване на дюзите.надявам се да има ефект
              Fiat Bravo 1997

Коментар

Working...
              X