проблема е следния : слет каране на по високи обороти (ръчки,цедка ) , или форсиране,(прекасвач)губя ток,се едно ми е паднал акомулатора (а е нов) , като я оставя за 5-10 мин. сичко си е ОК ?!?!?! мислех си че наи вероятно ми е хлабав ремъка = ама не,добре си е ?! можели динамото да не е в час нещо? мислих си също да нямам някаква отечка....? някои да е имал подобен проблем ? мерси предварително колегиколата е Фиат Браво 1.6 16в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
губя тока ?! HELLP
Collapse
X
-
Добре де,когато я цедиш така светва ли ти лампата на акумулатора?На мен скоро ми се случи подобно нещо,след смяна на алтернатора.Когато вдигнех над 2500 оборота и ми светваше лампата че незарежда,свалих го трябва да знаеш че много шибано се сваля,и аз си мислех че е хлабав ремака.Незнам какво се оказа,след като го свалих почистих всичко хубаво и го сложих пак.Сега нямам проблеми.
Коментар
-
cici написа:не, нищо не свети както тряя си е ! супер странно такова = стои 5-10 минути и сичко си е наред,акомулатора е на 100%..ама ако пробвам да върта веднага акомулатора се едно е на 10% ШАХ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар