Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свестни четки за стартер на Пунто 1.1 96 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свестни четки за стартер на Пунто 1.1 96 г.

Здравейте, вчера правих пак ремонт на стартера, бяха се износили четките които миналото лято сменях.Въпоса ми е какви да купя защото тези които съм сложил са от друг модел, миналата година едвам намерих подходящи за пунтото, дадоха ми тези 4 бр. в комплекта.Тогава сложих двете, сега сложих останалите 2 но имам съмнения че и тези ще свършат за няма и година , та искам да попитам ако някой е сменял на Пунто и е доволен че карат дълго време да сподели каква марка са,тези които взех уж пишеше че са италиянски но месеците за които се износиха ме навежда на мисълта че не са отригинални.Благодаря за отговорите предварително.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

купи си четки от ел магазин, с някаква подобна форма, ако трябва ги напасни после. Ама на мен ми се струва, че проблема ти няма да е от четките, а по-скоро я от пружините, я от секторчетата- ако са някакви много надрани или на стъпала.... по мой наблюдения четки на алтернатор карат поне едно 250 000 км, не знам как ще ги износиш за 1 година ако няма някакъв проблем....
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
      купи си четки от ел магазин, с някаква подобна форма, ако трябва ги напасни после. Ама на мен ми се струва, че проблема ти няма да е от четките, а по-скоро я от пружините, я от секторчетата- ако са някакви много надрани или на стъпала.... по мой наблюдения четки на алтернатор карат поне едно 250 000 км, не знам как ще ги износиш за 1 година ако няма някакъв проблем....
      Секторчетата са ок, преди да ги сложа хубаво ги изчистих и със шкурка ги минах, няма стъпала или нещо аномалий, но пружините са много здрави- едвам се вдигат да се поставят четките, незнам дали е нормално това???
      ----------------------------------------------------------------------------
      Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
      ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
      ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Working...
      X