ЗдравейтеПри мен интервалният включвател на чистачките си работи отлично, но самото време на включване на 1-ва степен е много малко. Предполагам 3 сек. не зная точно, но е малко - ако се движа из никакво време - нито вали нито не вали - това време е малко и чистачките трият на сухо - а ако ги изключа - след 10 сек трябва ръчно да включвам за да виждам, особено нощем, когато насрещните фарове се отразяват по капките по стъклото и не виждаш нищо.Предполагам тази функция изпълнява реле, някъде в таблото. Ако го намеря и разпарчосам има ли тример за настройка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачки - интервален включвател - настройка
Collapse
X
-
svetljotod написа:Ами то на врътката на чистачките нали има едни 3 черти за настройка, които са за интервала на 1ва степен с прекъсванията на чистачките! Пробвай с тях дали ще има някаква промяна!Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Да, знам. И затова се чудя и мая дали има кво да човъркам .. макар че не е трудно да дадеш "+" на верига "задна чистачка" докато имаш "+" на верига "чистачки" заедно с верига"задна светлина" .. навремето с брат ми си направихме интервален включвател на чистачките на шкода 120L няма майтап, работи и до днес, със един голям логаритмичен потенциометър .. от 1 мин до 1 сек бе работния диапазон .. ше го търся аз тва време ама .. брата даде идеята че при мъгла джама се мокри много бавно и тогава ти трябва такова време като 1 мин и бе съвършенно прав точно заради това се чудя дали е възможно малко да увелича интервала на включване..Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар