здравеите на фсички колеги някои да даде малко инфо за темпомата мога ли да го исталирам на 1.8 16v сас ръчка от алфа 147 на конектор д4 имам свободни а2,а3,а4,а5 трябва ли да се проследява до екуто заштото е на много гааадно местенце и некои до сега исталирал ли го е на 1.8 прочетох цялата тема за темпомата но все пак...ако може некои да помогне ще сам благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило 1.8 16V и темпомата
Collapse
X
-
Re: ФИАТ СТИЛО 1.8 16V И ТЕМПОМАТА
ICO BG написа:здравеите на фсички колеги някои да даде малко инфо за темпомата мога ли да го исталирам на 1.8 16v сас ръчка от алфа 147 на конектор д4 имам свободни а2,а3,а4,а5 трябва ли да се проследява до екуто заштото е на много гааадно местенце и некои до сега исталирал ли го е на 1.8 прочетох цялата тема за темпомата но все пак...ако може некои да помогне ще сам благодарен.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:ICO BG написа:здравеите на фсички колеги някои да даде малко инфо за темпомата мога ли да го исталирам на 1.8 16v сас ръчка от алфа 147 на конектор д4 имам свободни а2,а3,а4,а5 трябва ли да се проследява до екуто заштото е на много гааадно местенце и некои до сега исталирал ли го е на 1.8 прочетох цялата тема за темпомата но все пак...ако може некои да помогне ще сам благодарен.ФИАТ СТИЛО 1.8 16V
Коментар
-
ICO BG написа:не като един колега които ми писа че и всеки ден да му пиша все тая да не споменавам име тои си знаеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:ICO BG написа:не като един колега които ми писа че и всеки ден да му пиша все тая да не споменавам име тои си знаеФИАТ СТИЛО 1.8 16V
Коментар
-
Че аз няма, за какво да се крия.Но щом 10 (десет) поредни дни, не ти отговарям на личното съобщение, значи има нещо. Достатъчно е да кликнеш на изпратени и да видиш, че съм ги прочел.И ще го кажа за последен път - като не разбираш от електроника не се захващаш, аз като не разбирам от механика, си плащам на сервиз.Кафявият конектор (по спомени е D4A, не ми се търси в момента) в него трябва да влизат 6 проводника, ако ги няма си пускаш ново окабеляване от ЕКУто.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Че аз няма, за какво да се крия.Но щом 10 (десет) поредни дни, не ти отговарям на личното съобщение, значи има нещо. Достатъчно е да кликнеш на изпратени и да видиш, че съм ги прочел.И ще го кажа за последен път - като не разбираш от електроника не се захващаш, аз като не разбирам от механика, си плащам на сервиз.Кафявият конектор (по спомени е D4A, не ми се търси в момента) в него трябва да влизат 6 проводника, ако ги няма си пускаш ново окабеляване от ЕКУто.ФИАТ СТИЛО 1.8 16V
Коментар
-
ICO BG написа:emzo написа:Че аз няма, за какво да се крия.Но щом 10 (десет) поредни дни, не ти отговарям на личното съобщение, значи има нещо. Достатъчно е да кликнеш на изпратени и да видиш, че съм ги прочел.И ще го кажа за последен път - като не разбираш от електроника не се захващаш, аз като не разбирам от механика, си плащам на сервиз.Кафявият конектор (по спомени е D4A, не ми се търси в момента) в него трябва да влизат 6 проводника, ако ги няма си пускаш ново окабеляване от ЕКУто.ФИАТ СТИЛО 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар