Аз съм със Osram SilverStar и да ти кажа разлика в светенето има и съм много доволен и са с 50% повече светлина, а тези Night Breaker са с 90% повече светлина, така че си прецени сам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет за Пунто 95-а Ксенон или хубави крушки???
Collapse
X
-
ogi28b написа:При работа всяка лампа отделя волфрам, който кондензира върху стъклото на лампата, което води до почерняване и намаляване на светлината. Колкото повече живее лампата, толкова повече почернява,
Коментар
-
колега аз съм с ксенон от 1г.на 2-рия ден ми изгоря баласта смених го и от тогава никакви ядове и аз карам същата кола и знам какво е да нямаш фаровеако искаш ела в сервиза да ти направим демонстрация на крушки и на ксенон и да ти регулираме фаровете и ште прецениш,нп аз съм много много доволен от ксенончето миако проявиш интерес драсни едно лс
Коментар
-
Само искам да затворя темата с впечатления от новите крушки.НЕ СЪМ ДОВОЛЕН! Купих ги от Практикер.Явно зависи какви са ти фаровете, ако са кристални, претполагам, че ще им паснат идеално. Много хора ми гледаха рефлекторите и казаха, че не са заминали все още. Когато ги монтирах новите крушки, сложих едната и застанах пред колата за да сравня старата и новата. Имаше СЕРИОЗНА разлика!Когато обаче ги монтирах и 2-те и се стъмни хубаво, определено нямаше кой знае каква разлика на пътя!!! Опитах да ги регулирам, но неуспешно!Те това е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар