Някой колега знае ли къде е предпазителя на халогените на 1.4 12в понеже не го намирам в панела с бушоните вътре в купето ? А проблема е че като свалях таблото и обърках буксите и сложих буксата на пепелника на мястото на буксата на халогените и замириса на изгоряло и от тогава не светят халогените също и самото копче не свети вече а преди светеше значи или бутона е изгорял или предпазителяПреместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира предпазителя за халогените
Collapse
X
-
Релета и бушони има зад жабката, мисля че някакво жълто беше за халогените. В интерес на истината, моята фабрично няма, но си сложих на бронята и видях че имам кабели на нея. Та се опитах да ги проследя къде влизат в купето и вътре да намера самото реле едно друго, но не уцелих, та си направих инсталацийката на ново. Така че и на мен би ми било полезно да знам къде е за да видя дали ще ме е яд многоFiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Ами като гледам скицата и на мен не ми е много ясно тея на първия ред от ляво на дясно номер 1 и 2 номер 4 и на втория ред номер 3. има два варианта първия едното са фаровете а другото халогените. и втория едното са късите а другото дългите. ( а къде са за задните светлини). Според мен бушоните за халогените са първи ред номер 4 от ляво на дясно и втори ред номер 3. гледам че има бушон и за усилената задна светлина. ква е логиката халогените да са наврени на друго място не я схващам. Да един колега каза че релето е зад жабката, ма то релето за мигачите е под волана пък бушоните са в това табло . Някой който е сменял ще каже най-добре
Коментар
-
mitkosoft написа:незнам гледах в сервизното ръководство и там е даден някъв 20 амперов бушон който според схемата се пада зад касетофона така е според картинката или зад волана и леко нагоре в дясно посока касетофонаRenault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар