Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Темата за моторчетата на ел. фаровете на Стило?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темата за моторчетата на ел. фаровете на Стило?

Някой може ли да пусне линк към нея, че не мога да я намери. Намислил съм да ги правя.

Може би имаш предвид тази тема? Какво те интересува? Сравнително скоро сменях машинката на десния фар (някъде трябва да имам и снимки).
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Да точно тя е. Интересува ме тея чипчета дето цъфтят дали могат да се сменят, че май се навих да ги правя.

Коментар

Според мен, може проблемът да не е непременно и само във въпросното чипче. Виж снимката по-долу (не е от моята машинка ) - водата спокойно може да е поразила и други чарколяци и тогава поправката става още по-проблемна.Моето мнение е да не се занимаваш, а направо да вземеш друга машинка (мисля, че за 20-ина лева ще намериш). Не си спомням дали беше ставало дума преди, та за всеки случай да ти кажа, че стават машинките от VW Caddy - поне на външен вид са напълно еднакви, дори продуктовият номер е почти същият (различава се само по последната цифра (на Стилото беше 3, на фолксвагеновата е 4).Пускам и няколко снимки, които предполагам ще са ти от полза. Обърни внимание на монтирането на машинката - сферичката й трябва да си влезе на мястото (вж. снимката). :D
        Прикачени файлове
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

http://www.fiatforum.com/gallery/sho...y.php?cat=2472
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
          X