Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мигача при натискане на спирачката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с мигача при натискане на спирачката

Здравейте , колеги. Извинявам се предварително ако не съм попаднал в правилния раздел.Та става дума за Браво 96г. 1,6 16V .При натискане на спирачката светва много слабо десния мигач , светлините на таблото и радиото (при задържане на спирачката продължава да свети само мигача , а радиото и таблото светват за няколко секунди) Казаха ми , че също имам проблеми с алармата - при промяна в напрежението в акумолатора се задейства и докато не махна клемата няма спиране . Дали има нещо общо ?
    Bravo 1.6 16V

Re: Проблем с мигача при натискане на спирачката

Начи , пич сваляш си десния стоп ... буксата на колата дето е с кабелите от заде има едно капаче на самата букса отваряш го и с отверка натискаш плстинките ... да може по-добре да дават контакт като включиш буксата към стопа ... и проблема щи се оправи ... ХЛАБАВА ти е връзката към десния стоп ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
      Начи , пич сваляш си десния стоп ... буксата на колата дето е с кабелите от заде има едно капаче на самата букса отваряш го и с отверка натискаш плстинките ... да може по-добре да дават контакт като включиш буксата към стопа ... и проблема щи се оправи ... ХЛАБАВА ти е връзката към десния стоп ...
      Мерси много .Ама това се случва и с 2та мигача не само задния.Ами светването на таблото ?
      Bravo 1.6 16V

Коментар

kriso666 написа:
        Fiat_Punto11 написа:
        Мерси много .Ама това се случва и с 2та мигача не само задния.Ами светването на таблото ?
        М и при мене беша така начи като съм пуснал фаровете и спирам и дам мигач ... или отзаде мига като дискотека сичко , или нямам мигач кат пусна стопа и са опрая ...
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
          kriso666 написа:
          Fiat_Punto11 написа:
          М и при мене беша така начи като съм пуснал фаровете и спирам и дам мигач ... или отзаде мига като дискотека сичко , или нямам мигач кат пусна стопа и са опрая ...
          същия случай е и при мене ... Мерси многоо.Аз утре ще го отворя този стоп и ще му видя сметката
          Bravo 1.6 16V

Коментар

Ако не се оправи както ти каза колегата по-горе си очисти буксата,аз го имах същия проблем при мен беше само като се включени фаровете като дам десен мигач отзад става дискотека и като натисна спирачката мигача светваше постоянно и не само отзад а и отпред и на калника и вътре на таблото светеше постоянно,а като не съм дал никви мигачи пък натисна спирачка пак леко светваше десния мигач даже на таблото индикатора за десния мигач светваше леко,при мен се оправи с почистване на буксата.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

аз имах подобен проблем ,като натисна спирачката ми светваше леко десния мигач,като си разглобих стопа и извадих буксата видях че е нагоряла и даваше на късо ,взех си друга от една морга и всичко заспа.Дано да съм помогнал.

Коментар

Обикновено се получава от лоша маса и тогава замасява през другите крушки, след почистване се оправя.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Колеги , отстраних проблема...само се беше огънала една от железцата дето са в буксата ...не знам как се е случило , но го оправих Много ви благодаря
                  Bravo 1.6 16V

Коментар

Working...
                  X