Сините габарити не са разрешени. Очаквай рано или късно да те спрат и да получиш акт за светлини.
Интересно, аз от 9 години шофирам със сини габарити и никога не съм имал проблем с властите (дано и да нямам )Къде ли не съм слагал сини крушки (диоди) по колите си и всичко си е било ОК.
Прикачени файлове
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Колега от каде си купи габаритната крушка и колко струва ?
В някой магазин за авточасти,крушката е без цокъл струват около 2лв. двете(съвет,търси разпръскващи свети по-хубаво,ще ги познаеш като обикновената крушка и изпъкнала,а разпръскващите горната част на самата крушка е вдлъбната).Ако искаш снимка днес ще снимам моите и ще я пусна довечера.П.П.Ето така светят моите габарити :D
Колега от каде си купи габаритната крушка и колко струва ?
В някой магазин за авточасти,крушката е без цокъл струват около 2лв. двете(съвет,търси разпръскващи свети по-хубаво,ще ги познаеш като обикновената крушка и изпъкнала,а разпръскващите горната част на самата крушка е вдлъбната).Ако искаш снимка днес ще снимам моите и ще я пусна довечера.П.П.Ето така светят моите габарити :D
И моите са такива, но светят в синьо както се забелязва на снимките в предишния ми пост
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар