Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон на Пунто :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ксенон на Пунто :)

Ето няколко снимки при закачането на ксенон на Фиат Пунто 1,2 16V
    Прикачени файлове

Следващата цел е да смена габаритната крушка. Щот така не ми харесва да свети жълто... Мнения дали Ви харесва

Коментар

искам да попитам и аз имам едно пунто 2 2000 година 1.9 д обаче незнам дали прави смущения ксенона .На мареята ми занулява дневния километраж при всяко пускане на ксенона понеже ми казаха че нямам релета .Някой знае ли на пунтото как е дали ще имам тоя проблем

Коментар

Аз имам трансмитер в колата (където е за запалката) и като го включа първо него и после ксеноните и той изключи, но после пак си го включа(трансмитъра) и нямам проблем

Коментар

хубаво е само кажи колко келвина е че доста синее,пък аз обичам да е по-синьо да не е точно бяло,аз съм с 8000К ама си мисля че твоето е по-синьо или се бъркам
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Мойто е 6000К нзм защо се бъркаш Мисляда сложа 8000К за дългите по натам

Коментар

Ето малко снимки със сини габарити но сигорно ще ги смена не се връзват много...
              Прикачени файлове

Коментар

Аз съм с 8000К.Е верно гъзария е ама на мокро хич не е добре.
                FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Сините габарити не са разрешени. Очаквай рано или късно да те спрат и да получиш акт за светлини.

Коментар

Мерси много ogi28b ще ги смена днес или утре най - късно

Коментар

Има едни лед габарити, които светят по беличко и несе заяждат с тях.... http://www.led.omega-light.com/AutoL...0%209x5050.jpg
                      Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

punto123 написа:
                        Мойто е 6000К нзм защо се бъркаш Мисляда сложа 8000К за дългите по натам
                        явно заради лупите се бъркам.На габаритите сложи бели диодни крушки струват 2лв.

Коментар

Днес сложих утре ще Ви ги покажа много добре стана поне според мен

Коментар

ivailo rachev колега на 1-вите снимки още не беше загрял ксенона(то нали като загрее и свети по-силно) и затова ти се вижда по синьо... Предполагам че е заради това де

Коментар

може и за това да си внушавам ама както и да е важното е че е станало доста добре

Коментар

Working...
                              X