Струва ми се, че бъркате датчика с друго устройство или по скоро аз не схващам нещо.Не знам дали за двете табла датчика е различен. Датчика на двигателя имам предвид, а не електрониката в таблото.На жена ми Punto-то има табло с оборотомер и стрелка за температурата.Първо стрелката започна да подскача нагоре и надолу при достигане на някаква температура, а сега непрекъснато показва температура преди максимума, което значи, че трябваше 100 пъти да е прегряла за една година от както имам този проблем.Първо смених датчика на двигателя, за да го изолирам като проблем.Нов за Fiat струва 30-на лева. От известна верига магазини за авточасти.Беше дефектен още като нов и го върнах с известни разправии.Сложих такъв от Lada Самара за 6 лева, нов. Има същите характеристики. Някой тук беше писал за това и е прав.Температурата ми все така е на максимума, което ще рече, че има проблем с уреда [електрониката] в самото табло и от тогава съм в процес на търсене на табло за да го сменя цялото.Някои колеги ми казаха, че никой няма да ми даде само въпросната електроника от цялото табло.Цената на таблото е между 20 и 30 лева, в зависимост от моргата.В момента чакам да се появи такова табло в някоя близка морга.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто мк1 1.1 55 смяна на табло
Collapse
X
-
Malone написа:Струва ми се, че бъркате датчика с друго устройство или по скоро аз не схващам нещо.Не знам дали за двете табла датчика е различен. Датчика на двигателя имам предвид, а не електрониката в таблото.На жена ми Punto-то има табло с оборотомер и стрелка за температурата.Първо стрелката започна да подскача нагоре и надолу при достигане на някаква температура, а сега непрекъснато показва температура преди максимума, което значи, че трябваше 100 пъти да е прегряла за една година от както имам този проблем.Първо смених датчика на двигателя, за да го изолирам като проблем.Нов за Fiat струва 30-на лева. От известна верига магазини за авточасти.Беше дефектен още като нов и го върнах с известни разправии.Сложих такъв от Lada Самара за 6 лева, нов. Има същите характеристики. Някой тук беше писал за това и е прав.Температурата ми все така е на максимума, което ще рече, че има проблем с уреда [електрониката] в самото табло и от тогава съм в процес на търсене на табло за да го сменя цялото.Някои колеги ми казаха, че никой няма да ми даде само въпросната електроника от цялото табло.Цената на таблото е между 20 и 30 лева, в зависимост от моргата.В момента чакам да се появи такова табло в някоя близка морга.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Възможно е да е така, но нямаше ли досега да я прегрея, ако проблема е в този клапан.Температурата е на максимума, а перката не се включва когато съм в движение. Включва се когато спра.Общо взето, колата си се държи съвсем нормално с изключение на стрелката за температурата.И къде се намира този клапан, ако можеш да ми обясниш.Термостата ли трябва да сменя?.:: EDIT ::.Не е проблема в термостата. И големия и малкия кръг са горещи, следователно не е затворен този клапан..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Възможно е да е така, но нямаше ли досега да я прегрея, ако проблема е в този клапан.Температурата е на максимума, а перката не се включва когато съм в движение. Включва се когато спра.Общо взето, колата си се държи съвсем нормално с изключение на стрелката за температурата.И къде се намира този клапан, ако можеш да ми обясниш.Термостата ли трябва да сменя?.:: EDIT ::.Не е проблема в термостата. И големия и малкия кръг са горещи, следователно не е затворен този клапан.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар