Здравеите колеги значи карам фиат мареа 2.4 125тд и под шофиорската седалка има една кутиика и до нея седят два кабела с букси мажка и женска и са откачени за какво са и ако ги закача какво може да стане??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за два кабела
Collapse
X
-
ivailo rachev написа:тая кутийка е за спиране притока на гориво,можеш да го спреш ръчно или при удар тая кутийка автоматично спира притокаStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Едва ли е инерционния изключвател, ако кабелите бяха изключени, колата нямаше да запали, защото помпата ще остане без захранване и по-точно без маса.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:И ти си прав,но кабелите може да не са от нея,но това трябва да е кутията друга кутийка там няма?Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
Колеги аз мисля че е нещо сваззано с Еърбеците но ме е страх да ги сваржа да не грамнат случаино по време на движение и да стане някоя беля.Иначе на таблото ми свети тая лампичка но не са гармяли поне не и в мен и предишният и собственик защото сме братовчеди и си знаем всичко и отпред няма следи да е била удряна само преди да я купи братовчеда е била леко подпряна отзад .
Коментар
-
marea2.4 написа:Колеги аз мисля че е нещо сваззано с Еърбеците но ме е страх да ги сваржа да не грамнат случаино по време на движение и да стане някоя беля.Иначе на таблото ми свети тая лампичка но не са гармяли поне не и в мен и предишният и собственик защото сме братовчеди и си знаем всичко и отпред няма следи да е била удряна само преди да я купи братовчеда е била леко подпряна отзад .
Коментар
-
marea2.4 написа:Начи може и да има но не свети.Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар