Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Марея - светна постоянно лампата за аирбега

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Марея - светна постоянно лампата за аирбега

май сам си вкарах автоголне ми светеше запалката, жабката и десния габарит и според ръководството са на един бушон и реших да проверяно си беше здрав и зех да проверявам всички бушони но колата беше на котакт и сега като дам на контакт лампата на аирбега светва после угасва и като запаля светва и така си остава светнатаа преди си угасваше като запалявъпроса ми е дали е само отчетена грешка и трябва да се изтрие или нещо от аирбега се е повредило ?
    Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Re: Марея - светна постоянно лампата за аирбега

borkoi написа:
    май сам си вкарах автоголне ми светеше запалката, жабката и десния габарит и според ръководството са на един бушон и реших да проверяно си беше здрав и зех да проверявам всички бушони но колата беше на котакт и сега като дам на контакт лампата на аирбега светва после угасва и като запаля светва и така си остава светнатаа преди си угасваше като запалявъпроса ми е дали е само отчетена грешка и трябва да се изтрие или нещо от аирбега се е повредило ?
    Едва ли се е повредило нещо по скоро отчела грешка само ако я изчистят на диагностиката не би трябвало да ти прави мизерии повече а да сее прецакало нещо.. освен да ти протече радиаторчето на парното на нея ама едва ли е станала тая случайност .. един комп тест ще те оправи според мен
    Fabbrica Italiana Automobili Torino
    F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
    F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
    F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

значи визата сте закача там има Мареа-аирбегобаче има 5 разли4ни варианта на аирбегакак да разбера моя какъв е ?и според картинката буксата му е до запалката някъде ?
      Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

буксата е зад жабката - един жълт кабел а наи лесно ще разбереш кои е като пробваш.
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
        X