Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон крушки H7R и H1R предназначени за рефлекторни фарове?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде да видим каква е разликата , и в крайна сметка има ли H1R ?

Коментар

Pecho написа:
      Заедно с доставката ~35 лири (84 лева). Впечатления от светене, блестене, петна и пр. нямам - днес пристигнаха и още не съм ги сложил. Живот и здраве в събота, ако не е много студено...
      Ако не те затруднява да премериш с шублер разстоянието от мястото където ляга крушката до върха на балона.

Коментар

Понеже не съм съвсем сигурен кое точно разстояние имаш предвид, нека ти отговоря със снимка. Ако се мери по този начин е около 40 мм. Ако се мери от другия ръб на металната част (вляво на снимката) е около 46-47 мм.
        Прикачени файлове
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

От другият ръб, там където са трите крачета, но като цяло ако е 46-47 май ще стане на фаровете на либрата. Обикновените Н7 май бяха 51мм и за малко не стават.

Коментар

Със сигурност е под 50 мм. Като сваля досегашните, ще премеря и тях, да видя има ли разлика.

Коментар

След обичайния брой майни по адрес на конструкторите от Фиат , смених лампите на фаровете - сложих новите H7R.Както се вижда от снимката, има значителна разлика във формата на петното. Едно уточнение: разстоянието между фаровете и стената е около 8 метра, т.е. доста малко (просто нямаше място в помещението, в което сменях лампите). Затова направих и втората снимка вечерта на стената на Темпо - разстоянието е около 11-12 метра. Формата на петната определено е по-добра от на предишните лампи, може да се предполага, че блестенето на фаровете към насрещните е по-малко.Снимки на фаровете фронтално не съм качил, защото са доста заблуждаващи и нямат нищо общо с възприятието на човешкото око. Доколкото мога субективно да преценя, H7R определено не блестят толкова, няма такъв ореол около фаровете, в тях може да се гледа от равнището на очите на изправен човек на няколко метра от колата. Все пак, нека отбележа, че старите лампи са 6000K, а новите 4300K. Въпреки това мисля, че ефектът се дължи на конструкцията на лампата и в по-малка степен на по-ниската цветна температура.Накратко, според мен определено има ефект от променената конструкция и си заслужава да се ползват H7R, вместо традиционните H7.
              Прикачени файлове

Коментар

На Алфата още преди 6 месеца съм сложил H7R на късите- беше с обикновени заминаващиси ксенонови крушки.Разлика почти не намирам, може би малко по малко разсейване на светлината нагоре, но пак има. Аз ги смених заради това че старите ми крушкисветеха с различни цветове, а и бяха доста сини - 6000к, сега съм с 5000к - купих ги от и-бей.укЕто ги : http://cgi.ebay.com/PAIR-REPLACEMENT...лезнаха ми малко над 50лв - което си е нормнална цена.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Pecho написа:
                  След обичайния брой майни по адрес на конструкторите от Фиат , смених лампите на фаровете - сложих новите H7R.Както се вижда от снимката, има значителна разлика във формата на петното. Едно уточнение: разстоянието между фаровете и стената е около 8 метра, т.е. доста малко (просто нямаше място в помещението, в което сменях лампите). Затова направих и втората снимка вечерта на стената на Темпо - разстоянието е около 11-12 метра. Формата на петната определено е по-добра от на предишните лампи, може да се предполага, че блестенето на фаровете към насрещните е по-малко.
                  определено са по-добредоста по-ясно се вижда разликата тъмно/светло
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                  X