Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон крушки H7R и H1R предназначени за рефлекторни фарове?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ксенон крушки H7R и H1R предназначени за рефлекторни фарове?

Колеги някой ползвал ли е от този вид крушки. Водят се за рефлекторни фарове, като част от крушката е покрита с непрозиращ материал, за да премахне разсейването на светлината на релекторните фарове. Интерсното е ако някой е слагал такива дали покритието се запазва и за колко дълго?Отделно някой попадал ли е на оферти за такива ксенон комплекти?
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Прилича ли на това:

Коментар

H7R намирам ,но H1R не.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ogi28b написа:
        Прилича ли на това
        По-скоро не. Цялата долна и странична части са закрити. Ще изнамеря снимка от някъде и ще покажа.Бях набарал някаква обява, в която се продаваха, но сега не мога да я намеря.
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Долна и странична - закрити? Отпред пък пречи ламаринката, странно. Откъде ли светят тези лампи?

Коментар

Точно като тази са и останалите. До колкото съм чувал покритието не държи особено много. Определено има ефект от такива крушки за рефлекторен фар.Лично аз обмислях вариант с боя за камини или някаква устойчива на температура да намажа крушката от всякъде, да оставя само балончето с газта.

Коментар

И остава въпроса, колко народ ще си купи такива крушки ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ogi28b написа:
                Долна и странична - закрити? Отпред пък пречи ламаринката, странно. Откъде ли светят тези лампи?
                Оги мисля, че колегата говори за тази крушкап.п Тази мисля, че H1R?
                Прикачени файлове
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

emzo написа:
                  И остава въпроса, колко народ ще си купи такива крушки ?
                  Редно е да си купят поне от тези крушки. Гледал съм снимки с масовите и тези с R и разликата е голяма, няма я тази разсейка както при другите.П.С от онези дни когато беше мъгливо им се чудех на тези с точно този вид ксенон (на рефлекторен фар...) идва нещо срещу теб, нещо което осветява мъглата на поне 10м нагоре, встрани...... е какво вижда този човек

Коментар

Нали се сещащ, че всичко опира до човека ?Моя съм го свалил ниско долу, вярно по-малко виждам, но пак свети по-добре от обикновена крушка.И като ме заслепят за една вечер повече от 5 коли за 5 мин, ми кипва на шапката и аз го вдигам.Няма само на мен да ми е гадно
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Поръчал съм един комплект от eBay, нека дойде и ще споделя от първо лице, единствено число. :D
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Пристигнаха за около седмица (H7R, 4300 K). Сега остава да събера сили и да ги сменя.
                        Прикачени файлове

Коментар

И колко кеш излязоха,Pecho. Имаш ли вече впечатления.
                          STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Заедно с доставката ~35 лири (84 лева). Впечатления от светене, блестене, петна и пр. нямам - днес пристигнаха и още не съм ги сложил. Живот и здраве в събота, ако не е много студено...

Коментар

Добре,благодаря, ще чакаме отзиви...
                              STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Working...
                              X