Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Десния фар се прецака

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Десния фар се прецака

    Десния фар на бравото се прецака нещо.Крушката е здрава, обаче къси няма.Габарит и дълги си има. В ляво - всичко точно.Десния обаче не свети и не свети.Прочистих клемите, проверих крушките - не е това.Някой от вас да е имал подобна случка ?Ако е някой бушон, то не би ли трябвало да командва и двата фара едновремено ?П.С. Вчера слагах халогени. Може тогава да съм прецакал нещо ... макар че не съм пипал по фаровете.
    Fiat Bravo GT -> дзверчето

    #2
    Колега как си представяш примерно караш си в тъмното и ти угасват и двата фара едновременно?! Винаги са на отделни бушони ляв къс десен къс и тн... Провери бушоните и след това за лоши връзки.

    Коментар


      #3
      И аз имах такъв проблем, но и на двата фара!!! Загаснаха ми през нощта, а имах още 500км (лирическо отклонение).. Както и да е фаровете, както каза колегата са на различни бушони. Ако не е все пак от това (което не ми се вярва) при мен проблемът се оказа от букса, която се намира под пластмасата на кормилната уретба.. Но ти ще минеш според мен само с бушон, защото просто няма какво друго да е..Ако е реле то няма да ти работят и двата фара. Не е крушка ->бушон.
      FIAT BRAVO 1.6 16V

      Коментар


        #4
        Жичката беше прегъната и предполагам заради това беше изгорял бушон. Смених жичката, смених бушона и сега всичко е ок. Благодаря.
        Fiat Bravo GT -> дзверчето

        Коментар

        Working...
        X