Здравейте , имам следният проблем , колата е Мареа 100TD , касетофона е фабричният с командване от волана , и на моменти произволни , досега не съм хванал какво точно му влияе , но блокира , нищо не е активно и единственият начин да се оправи е да откача клемата на акумолатора , като не винаги става от първото откачане ! Дали има някакъв начин да се ресетне идирекно отнякъде , и каква може да е причината за да се получава така!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
RESET на касетофон Мареа 100 TD с управление от волана
Collapse
X
-
Е ако окъсяваха някъде щеше да се заглушава , не вярвам да блокира но ще проверя стига да успея да свала касетофона!А търсих и тема за това как се вади касетофона ама не можах да намера нищо , някой ако го е свалял може да каже ?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Блокирва защитата му, при окъсяване на изхода или претоварване -прегряване. На крайното стъпало, което е с охладител, има поставена термопроводима паста, за по добро контактуване. В някои модели, освен тая паста, има и изолационни лентички, за да няма ел. контакт между стъпалото и минуса на охладителя. Зависи от модела, някои нямат. Те също може да не са в ред. А пастата с времето остарява и стъпалото прегрява. Трябва да се смени.Fiat Marea TD100
Коментар
-
dudulia написа:При баща ми блокира наскоро за първи път.Според мен проблемът се е породил по време на използване на касетофона,а не по време на режим радио.Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
tomito9902 написа:dudulia написа:При баща ми блокира наскоро за първи път.Според мен проблемът се е породил по време на използване на касетофона,а не по време на режим радио.Fiat Marea TD100
Коментар
-
tomito9902 написа:Моя е малко по различен , после може да го снимам и да кача снимки , но предполагам всички по един и същ начин се демонтират!?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Прочети това може да ти е от полза. При мен блокира след като го включвах и изключвах от захранването около 10 пъти.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Да не отварям нова тема искам да попитам дали някой се е сблъсквал със следният проблем: Касетофона се ресетва през неопределен период от време.Имам предвид,че му нагласям часовник,бас,високи и си работи 2-3...дни.В даден момент се ресетва от самосебе си,все едно е откачено захранването му.Не мога да определя накаква зависимост и цикличност. Става по време,когато колата е в покой. Касетофонът е захранен с постоянен плюс както на кабела за постоянен плюс,така и на кабел + през ключа.От какво може да бъде този проблем?п.с. Проблемът не е в кабелите,защото съм го местил от едната кола на другата и пак се проявяваше този симптом.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар