Чудя се дали по принцип е така или при мен нещо се е скапало?Когато се пръска водата не би ли трябвало и чистачките сами да тръгнат???? Пръскам и докато не натисна лосчето да ги включа изобщо не се и сещат Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Нормално ли е?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
чистачките на Браво
Collapse
X
-
Vladim написа:Е, какво толкова се дразните!? Пръскате и вдигате лоста нагоре, и ако не ви стига вода пак придърпвате към вас докато държите лоста нагоре-елементарно и удобно е!Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
somebody написа:Vladim написа:Е, какво толкова се дразните!? Пръскате и вдигате лоста нагоре, и ако не ви стига вода пак придърпвате към вас докато държите лоста нагоре-елементарно и удобно е!
Коментар
-
everton написа:somebody написа:Vladim написа:Е, какво толкова се дразните!? Пръскате и вдигате лоста нагоре, и ако не ви стига вода пак придърпвате към вас докато държите лоста нагоре-елементарно и удобно е!Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Да, спор няма че е по-удобно да се пускат сами ама като няма няма и това е.колкото и да се дразниш това е.И аз се дразня че карам дърта кола и нямам пари за по-хубава ама това е,карам си я,обичам си я,грижа се за нея и след време се надвам да успея да си купя по-нова.И да се дразня полза няма освен да се ядосвам.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
kaci написа:...По въпроса за развалянето-Everton мислиш типично по български!!!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Ей, хора, няма нужда от спор Да, така са ги направили и това е положението. На мен досега не ми се беше случвало - това е, зависи си от колата, сега се качвам на Бравото и е нещо ново за мен, дразни, не дразни, по дабре да работи.То аз си имам мнение, че след 89-90година колите по принцип ги правят малко като китайски играчки, ама...... на който не му изнася да не кара кола, ще каже някой Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Затова ще си ги гледаме и дано по-рядко да ги правим. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Като ви е чак такъв проблем отваряте ключа, правите едно мостче и готово! И аз едно време се чудех, защо трябва да тегля копчето на фаровете към мен за да ми се светна плафона в салона и да дърпам един пишперик за да включвам задна, но се оказа, че карам Опел!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар