Херца:http://www.aval-bg.com/car-audio/her...Неможах да го направя анкета,и така като тема.Кое бихте предпочели от двете предложения,като не се влияете от цената.Аз се двоумя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hertz DSK 165 vs Alpine SPE-17CS
Collapse
X
-
Харесвам звученето на Hertz а и особено съотношението цена/качество, НО този конкретен модел е възможно най-ниския клас за компонентна система така че в случая бих заложил на Alpine или просто други модели ще си търся .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Hertz DSK 165 vs Alpine SPE-17CS
freeedom написа:аз съм за alpineПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
А сега нека този който е чул и двата модела монтирани в един модел автомобил да каже кое е по-добро.Да питаш във форума кое аудио е по-добро е все едно да ти кажат че баницата с праз е по-вкусна от тази със сирене.Всичко е въпрос на вкус,така че колега отдели си малко време и отиди до някое аудио студио.
Коментар
-
В кола немога да ги чуя и двата модела.Само херца съм го слушал в кола и звучеше добре.Беше през усилвател звука.Алпина не съм го чувал,а и няма къде да го чуя.Имам оферта за нов от чужбина за 70 лева.Наполвина колкото струва тук.Херца е 100лева.Аз ако имаше къде да ги чуя и двата на едно място нямаше да пускам тема.Разчитах че някой друг може да ги е чувал и за това се допитвам.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Днеска бях и в Технополис и в Техномаркет.Чул съм около 10-12 модела-алпин,херц,сони,хеликс,блаупункт и още няколко марки.Изтормозих служителите Всичко ми звучеше еднакво.Утре ще ми дойде новият усилвател за предната линия,а в другата седмица и самите говорители за предната линия.Заложил съм на алпине.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Между нас казано Alpine освен при субуферите в останалите категории драйвери са гола вода, ама то по маркетите освен тях и Hertz голям избор няма .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар