Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hertz DSK 165 vs Alpine SPE-17CS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Hertz DSK 165 vs Alpine SPE-17CS

Херца:http://www.aval-bg.com/car-audio/her...Неможах да го направя анкета,и така като тема.Кое бихте предпочели от двете предложения,като не се влияете от цената.Аз се двоумя.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Re: Hertz DSK 165 vs Alpine SPE-17CS

аз съм за alpine

Коментар

Земи по-евтиното
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Я иди ги прослушай, че да не се ядосваш после.

Коментар

Един глас за Херца
          ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

От тоя херц само среди и високи, нищо повече.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              От тоя херц само среди и високи, нищо повече.
              не съм съгласен

Коментар

Харесвам звученето на Hertz а и особено съотношението цена/качество, НО този конкретен модел е възможно най-ниския клас за компонентна система така че в случая бих заложил на Alpine или просто други модели ще си търся .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: Hertz DSK 165 vs Alpine SPE-17CS

freeedom написа:
                  аз съм за alpine
                  Подкрепям
                  Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                  Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

А сега нека този който е чул и двата модела монтирани в един модел автомобил да каже кое е по-добро.Да питаш във форума кое аудио е по-добро е все едно да ти кажат че баницата с праз е по-вкусна от тази със сирене.Всичко е въпрос на вкус,така че колега отдели си малко време и отиди до някое аудио студио.

Коментар

В кола немога да ги чуя и двата модела.Само херца съм го слушал в кола и звучеше добре.Беше през усилвател звука.Алпина не съм го чувал,а и няма къде да го чуя.Имам оферта за нов от чужбина за 70 лева.Наполвина колкото струва тук.Херца е 100лева.Аз ако имаше къде да ги чуя и двата на едно място нямаше да пускам тема.Разчитах че някой друг може да ги е чувал и за това се допитвам.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

Ми значи зимай алпина щом е по-евтин
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Днеска бях и в Технополис и в Техномаркет.Чул съм около 10-12 модела-алпин,херц,сони,хеликс,блаупункт и още няколко марки.Изтормозих служителите Всичко ми звучеше еднакво.Утре ще ми дойде новият усилвател за предната линия,а в другата седмица и самите говорители за предната линия.Заложил съм на алпине.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Между нас казано Alpine освен при субуферите в останалите категории драйвери са гола вода, ама то по маркетите освен тях и Hertz голям избор няма .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                            X