Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам под ръка едно излишно 20А реле, утре ще си поиграя за да видя какво ще излезе :D.Благодаря за насоката, за пореден път .
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

След тестоване на това което БО ме посъветва не успях да постигна нищо положително, един прехвален електричар я погледна и нищо, утре има вариант да взема блок от друго Стило за проба и ако запали мистерията ще бъде разбулена :D.

Коментар

Като откачиш буксите на таблото с предпазителите една по една или накрая всички, спира ли цъкането на релето?Ако спира само от една букса, какъв и е цвета?Същата процедура и с ЕКУ-то. Ако му разкачиш двете букси спира ли цъкането?
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Боби с ЕКУ-то не съм пробвал, ама като откача Д4 конектора от блока(черния с лилавата щипка 32пиновия) спира да цъка, проблема е там някъде обаче дали по кабела до самата букса или в платката ще установя днеска, ако успея да взема другия блок за проба.

Коментар

Днес след окъсяване на крачета 30 и 87 на реле Т10 колата запали, проблема е установен поне от части, най-вероятно има окис някъде на по-долните пластове на платката на блока за управление. Към края на следващата седмица ще разглобя и почистя платката по обстойно :D.Огромни благодарности на колегата BO за съветите и напътствията за установяване на проблема .

Коментар

Днес след смяна на блока с предпазителите колата запали, запали и при смяна на реле Т09 и Т10 на стария блок, но при гасене концерта от цъкащото Т09 и релето за подгрев остана...Отново искам да благодаря на Боби(BO) за помощта и насоките .

Коментар

Working...
              X