Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел. стъкло на Фиат Пунто МК2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако все пак решиш че имаш нужда от помош или компаниа за кафе докато правиш ремоната свирни, Билата в Младост1А ако я знаеш живия в блока зад нея, все ще се намерим
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Задължително прегледай кабелите в гумения маншон на вратата,късат се често.Като гледам колко време ти е драмата с този прозорец,по-добре закарай колата в сервиз
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

Mury написа:
        Задължително прегледай кабелите в гумения маншон на вратата,късат се често.Като гледам колко време ти е драмата с този прозорец,по-добре закарай колата в сервиз
        +1 не взимат повече от 15-20 лева за ремонта и а иначе има една пласмаса Синя повдигаш я нагоре и ще усетиш кога самата букса се е разкачила и после ги гледаш
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
          Mury написа:
          +1 не взимат повече от 15-20 лева за ремонта и а иначе има една пласмаса Синя повдигаш я нагоре и ще усетиш кога самата букса се е разкачила и после ги гледаш
          Драмата ми продължи. След като вече близо 4-5 месеца ел.стъклото ми се оправи от само себе си, вярно бавно се движеше, но работеше спря отново. И така обиколих миналата седмица и днес няколко сервиза и всички ми казаха цени от порядъка на 60-70 лв, което ми се струва адски много, а и за жалост никой не иска да я погледне в събота, защото можело да няма части.Проблема е че през седмицата съм на работа от 8 до 19 иии никакъв шанс да хвана работно време на сервиз. Та да попитам тези цени нормални ли са или само на мен ми се виждат много високи(чесно казано ако е толкова по-добре да чакам пак да си заработи само).Мисля че е само проблем в кабелите. Иначе свалих това от страни точно както казахте го разкачих погледнах, но не видях проблем там.Не мисля че проблема е по частите, а някъде по кабелите се губи я плюс я маса. Та имате ли идея къде да отида на сервиз, който работи събота или неделя и ще ми вземе до 20тина лева за ремонт.Ако има колега който може да отдели време събота или неделя да погледне и да я поправи ще съм много благодарен разбира се всичко каквото трябва ще си заплатя не държа да е на сервиз въпроса е да тръгне всичко.
          Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Working...
          X