Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел.огледало на Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ел.огледало на Брава

Здравейте.Преди няколко дена ми се наложи да си наведа дясното огледало за да паркирам на кофти място и то не поиска да се задвижи,движеше се само на ляво и на дясно.Предположих че е от големият студ и го забравих за момента.Тази сутрин докато стигна до работа спрях на магазина да си купя цигари и понеже беше влажно времето ми се запотиха огледалата,пуснах подгряването и изненада на дясното огледало не работеше.Разглобявал съм огледало и знам устройството му но все пак искам да чуя някое мнение.Ако някой има схема на буксата с кабелите на вратата за да проверя кое за къде е ще съм много благодарен.Предполагам че двете са на един предпазител така че отпада да е изгорял а за отоплението си нямам представа ама си работеше до преди нова година.Всичко останало във вратата си работи музика,стъкло,термометър и централното са добре.Куплунга на вратата го вадих и закачих на ново без ефект,копчето също просто нямам схема за да проверя какво се е случило.
    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Кафяв и черен са захранващите за отоплението. Лилав(син), зелен и бял(жълтеникав) са за управление на моторчетата. На първите две трябва да имаш 12V при вкл. отопление. Останалите са с променлив поляритет, зависещ от желаната посока. Двете вериги са галванично разделени (нямат нищо общо помежду си).
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Ето схемаТУКЕто описание на съкращения и цифриТУКНе всичко описано го има на тая схема, защото легендата е обща за няколко схеми Дано ти помогне
      Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Working...
      X