Здравейте.Преди няколко дена ми се наложи да си наведа дясното огледало за да паркирам на кофти място и то не поиска да се задвижи,движеше се само на ляво и на дясно.Предположих че е от големият студ и го забравих за момента.Тази сутрин докато стигна до работа спрях на магазина да си купя цигари и понеже беше влажно времето ми се запотиха огледалата,пуснах подгряването и изненада на дясното огледало не работеше.Разглобявал съм огледало и знам устройството му но все пак искам да чуя някое мнение.Ако някой има схема на буксата с кабелите на вратата за да проверя кое за къде е ще съм много благодарен.Предполагам че двете са на един предпазител така че отпада да е изгорял а за отоплението си нямам представа ама си работеше до преди нова година.Всичко останало във вратата си работи музика,стъкло,термометър и централното са добре.Куплунга на вратата го вадих и закачих на ново без ефект,копчето също просто нямам схема за да проверя какво се е случило.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.огледало на Брава
Collapse
X
-
Кафяв и черен са захранващите за отоплението. Лилав(син), зелен и бял(жълтеникав) са за управление на моторчетата. На първите две трябва да имаш 12V при вкл. отопление. Останалите са с променлив поляритет, зависещ от желаната посока. Двете вериги са галванично разделени (нямат нищо общо помежду си).
Реклама
Collapse
Коментар