Здрвейте, имам проблем с избирането от телефона в колата като въведа номера и ми изписва "Call Over" смс също не мога да изпращам, но мога да получавам входящи обаждания и смс-и. Също така искам да отбележа, че в Гърция изходящите обаждания са позволени и си работи без проблем. Ако някой знае къде се крие проблема моля да сподели.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с телефона във Фиат Стило
Collapse
X
-
Опитай следните варианти:- друг телефон с твоята сим карта- друг телефон с друга сим карта, на същия оператор- твоят телефон с карта на друг оператор- обърни внимание като си в колата дали не ти е много слаб сигналът и променя ли се като движиш телефона в обема на купето- дали нямаш фабрично затъмнени стъкла които да екранират допълнително- проблемът дали се появява на включено/изключено зарядно (действа като допълнителна антена)- дали нямаш някакви екстри към колата (предавател за ТОЛ-такса например) които ти заглушават телефона или правят смесване на сигнала- каква ти е алармата (все пак е предавател - приемник на радиосигнал)Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Riki888 написа:Опитай следните варианти:- друг телефон с твоята сим карта- друг телефон с друга сим карта, на същия оператор- твоят телефон с карта на друг операторAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Е много ясно, нали си в роуминг, трябва да ти вземат парите Що не пробваш да набереш това:#330*КОД# -> Набираш го, като КОД е съответният код за твоята сим карта за ограничаване на повиквания. Ако не си го променял, трябва да е нещо стандартно - 0000, или 8888, или 1111... Звънни питай оператора. Това не е ПИН-КОД !!! това е съвсем друг код. Мисля, че нямаше проблеми да пробваш колкото си искаш с него, ама най-добре звънни на оператора. Доколкото разбирам - говори се за телефон в колата (екстра), който не може да прави изходящи? Ако да - търси в менюто, както те посъветва колегата, да отмениш тази забрана. Има ли значение дали колата е в движение, или не?
Коментар
-
ogi28b написа:Е много ясно, нали си в роуминг, трябва да ти вземат парите Що не пробваш да набереш това:#330*КОД# -> Набираш го, като КОД е съответният код за твоята сим карта за ограничаване на повиквания. Ако не си го променял, трябва да е нещо стандартно - 0000, или 8888, или 1111... Звънни питай оператора. Това не е ПИН-КОД !!! това е съвсем друг код. Мисля, че нямаше проблеми да пробваш колкото си искаш с него, ама най-добре звънни на оператора. Доколкото разбирам - говори се за телефон в колата (екстра), който не може да прави изходящи? Ако да - търси в менюто, както те посъветва колегата, да отмениш тази забрана. Има ли значение дали колата е в движение, или не?Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар