Извинявам се, че темата не е пусната където трябва, но моля ви помогнете ми. Много ми се потят прозорците на Bravoto и незнам къде е проблема само аэ съм като в сауна по пътищата другите коли не са така. Пишете тук или л.с благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потене на прозорсите на Bravo
Collapse
X
-
Колега, има толкова МНОГО изписано по темата че явно чак те мързи да го четеш .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Re: Потене на прозорсите на Bravo
FiatBravo написа:Извинявам се, че темата не е пусната където трябва, но моля ви помогнете ми. Много ми се потят прозорците на Bravoto и незнам къде е проблема само аэ съм като в сауна по пътищата другите коли не са така. Пишете тук или л.с благодаря предварително.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Потене на прозорсите на Bravo
FiatBravo написа:Извинявам се, че темата не е пусната където трябва, но моля ви помогнете ми.
Коментар
-
Само да спомена и аз, че никой не казва, обаче ако клапата ти за циркулация работи като е включиш парното става супер шумно и обратно. Така по шума също можеш да се ориентираш.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
thedon написа:обаче ако клапата ти за циркулация работи като е включиш
Коментар
-
Аз имах подобен проблем на бравото.Като натиснех клапата за циркулация на въздуха в купето я чувах и мислех,че работи,а тя не се връщаше и стоеше на 2/3 затворена и от там ето ти проблем.Махнах филтъра на климатика и ръчно-принудително я отворих и не съм натискал бутона от тогава.Имало някакви зъбчета по моторчето които се износвали и създавали проблема.Другият вариант е да ти е пукнато радиаторчето в купето.При пускане на вентилатора стъклото трябва веднага да се изпоти,аи миризмата е на антифриз.Като бутнеш стъклото трябва да стои малко мазно.Има теми за тези въпроси.Надявам се да съм бил полезен.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар