Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Субуфер + усилвател до 350 лв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

maistor4eto написа:
    Колеги най-после субуфера гърми в Типото и съм мн доволен .Сега си взех две елипси и ще ги слагам на кората та искам да питам има ли нещо по специално при рязането и захващането им към нея,че не искам да я съсипя защото мн трудно се намират тези кориА и още нещо.Елипсите ги взех от един приятел и нямам оригиналните им кабели.Вкъщи са ми останали едни които доидоха в комплект с тонколони Magnat Car Fit 915 35W.Струват ми сe доста тънки и ме е страх да не стане нещо ако ги сложа тях.Дали ще има проблем? (елипсите са Thunder PR-F6904)
    слагаи смело :D

Коментар

Викаш няма да имам грижи
      Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

maistor4eto написа:
        Викаш няма да имам грижи
        връзвай няма от кво да се притесняваш

Коментар

Нямаш ли кабели , които стигат до отзад за задни колони?ако нямаш и те е страх да сложиш тънките отиваш в една железария и си купуваш 9-10 метра обикновен кабел за нощна лампа 2 х 0.75 мм. (този който е черен и червен) Струва някакави стотинки на метър. Прекарваш си го от ЦД-то до отзад и евентуално можеш да сложиш някакви кабелни обувки на края който се включва в говорители, защото иначе ще трябжа да ги запояваш.

Коментар

Колега Борисов. Ако колегата няма прекарани кабели от радиото до отзад с тези които се продават с говорителите ще бере много ядове.Те са много тънки. Като цяло музиката ще свирне, но ако трябва да ги прекарва до отзад има вероятност да се прещипе някаде тоя кабел и ще има да се чуди защо и кабелите нови и говорителите здрави пъм звук няма или прекъсва. казвам го от опит. по добре е с по здрави кабели не с китаиските боклуци дето ги подаряват

Коментар

biankov написа:
              Колега Борисов. Ако колегата няма прекарани кабели от радиото до отзад с тези които се продават с говорителите ще бере много ядове.Те са много тънки. Като цяло музиката ще свирне, но ако трябва да ги прекарва до отзад има вероятност да се прещипе някаде тоя кабел и ще има да се чуди защо и кабелите нови и говорителите здрави пъм звук няма или прекъсва. казвам го от опит. по добре е с по здрави кабели не с китаиските боклуци дето ги подаряват
              прав си колега но и никои не е споменал има ли кабели до отзад,аз пък мисля е има

Коментар

Аз ще ги вързвам към усилвателя,само че се оказа че трябва да купя още някакви кабели които са от усливателя към радиото.То аз си мислих че са свързани всички канали там пък като гледам има кабели само за първи и втори канал.Като стана дума да питам субуфера е свързан както на снимката и се чудех дали може да свържа и двете тонколони само към + и - който са между бридж връзката[/img]
                Прикачени файлове
                Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

Може, но трябжа да си направиш филтри иначе може да изгориш усилвателя. Сега нямам схемата под ръка ако искаш ми пиши на л.с. утре ще я изровя някаде от архивите и ще ти я дам Поздрави.

Коментар

Working...
                  X