Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Субуфер + усилвател до 350 лв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Субуфер + усилвател до 350 лв

Ако може да ми дадете някакъв съвет кое ще е най-доброто което мога да си взема за тези пари.Говоря за субуфер,усилвател,кабели ,кутия там всичко което ще ми трябва.Мерси предварително
    Fiat Tipo 1.4 i.e

Pioneer/Hertz. Конкретни модели немога да ти посоча, но ти препоръчвам да ги вземеш втора употреба ако имаш кеш. Мисля, че двете марки са достатъчно качествени и дори на старо да ги вземеш няма да те подведат.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Hertz ES250 в 20л. затворен обем и някой Thunder амп 200-250w да го разклаща.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Така днеска отидох и си взех едно ES 250 както каза колегата и един Thunder TCA 4111 и ми остана да намеря кутия и някои да ми ги монтира .Ако някои колега от Бургас знае къде продават кутии и някакво място за монтаж да ми кажете ще съм ви мн благодарен ааа и тая вечер ако отговорите ще е мн добре щото имам мерак утре да стане цялата работа
        Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

Не взимай ква да е готово кутия, направи си сам:
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еми то хубаво да си я напрая сам ама като са знам колко съм сръчен... дори не знам с какво да я напрая тая кутия :D пък и както казах искам утре да е готово.Що те тея които са готови не са ли добри едва ли ще има голяма разлика от тая която аз ще направя и другата от магазина
            Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

Най- добре кутията да си е правена за говорителя, но може и да уцелиш горе долу някой размер. Отваряш google-то и търсиш теми за този говорител, гледаш в каква кутия препоръчват да се сложи и си търсиш подобна. Горе "emzo" ти е качил картинка от упътването, което би трябвало да имаш и ти. Там пише параметрите за кутия тип "затворен обем": 22,7 литра, с които ще свири на 47 Hz, което е малко височко според мен, но както и да е, тъкмо няма да маже(зависи и каква музика слушаш)..... може да търсиш и малко по-голяма кутия до 27-30 литра примерно. Ако пък искаш кутията да е отворен обем ( с басрефлекс) търсиш кутия повече литри и четеш из форумите колко да е фи-то на тръбата за рефлекса и колко да е дълга за най-оптимално свирене. Общо взето това е... ако объркаш много кутията може и да не свири както трябва, ако вземеш затворен обем ще свири малко по-слабо, но по-качествено и ще е по-компактна кутията
              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

maistor4eto написа:
                Така днеска отидох и си взех едно ES 250 както каза колегата и един Thunder TCA 4111 и ми остана да намеря кутия и някои да ми ги монтира .Ако някои колега от Бургас знае къде продават кутии и някакво място за монтаж да ми кажете ще съм ви мн благодарен ааа и тая вечер ако отговорите ще е мн добре щото имам мерак утре да стане цялата работа
                Срещу магазин "Панда" но малко по-надолу има еди магазин за озвучаване.Там има приличен набор от кутии, а и ако собственика няма много работа може би ще ти монтира всичко .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Мерси че ми каза за тоя магазин.Колко пъти съм минавал от там пък дори и не го бях забелязал Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 .Взех си една кутиика отворен обем и остана само монтажа който ще е след нова година .Малко надхвърлих бюджета ама карай... нали са празници ся
                  Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

И след празниците да споделиш как е протекъл монтажа и най-вече резултатите.
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Aз пък не бих чакал, вече да съм я монтирал.Ееех и аз искам едно такова Херц-че.Ще пиша писмо на Санта, за догодина п.с. така и не каза какъв стил музика слушаш
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ще споделя А пък попринцип хаус , hardstyle и такива подобни ии естествено рапче Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

maistor4eto написа:
                          Ще споделя А пък попринцип хаус , hardstyle и такива подобни ии естествено рапче Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          Само внимавай сега да не изпадат стъклата на Типото ти .

Коментар

Така направо съм болен още не съм ги сложил в колата понеже временно не е в движение.И взех решението да ги монтирам сам.Сега имам малко свободно време тая седмица и се надявам да стане.Това за което ще ви помоля е някой подробно да ми опише кое с какво да свържа,какви кабели да си купя още(щото аз взех един комлект ама ми се струва че нещо не са всичките кабели които ще ми трябват.Ще кача снимки довечера.),как да си ги прекарам през колата така че да не се виждат и т.н. ,че вече не издържам
                            Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

Колеги най-после субуфера гърми в Типото и съм мн доволен .Сега си взех две елипси и ще ги слагам на кората та искам да питам има ли нещо по специално при рязането и захващането им към нея,че не искам да я съсипя защото мн трудно се намират тези кориА и още нещо.Елипсите ги взех от един приятел и нямам оригиналните им кабели.Вкъщи са ми останали едни които доидоха в комплект с тонколони Magnat Car Fit 915 35W.Струват ми сe доста тънки и ме е страх да не стане нещо ако ги сложа тях.Дали ще има проблем? (елипсите са Thunder PR-F6904)
                              Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

Working...
                              X