Честита коледа на всички,дали ще стане биксенона на Мареата(подарък ми е)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биксенон на Мареа
Collapse
X
-
То вече всеки си казва "биксенон" на каквото му падне. Биксенон е лампа от типа H4 - къс и дълъг да са ксенон. На Мареа не можеш да сложиш биксенон, защото тя не е с H4, а е с 2х H1. Слагай ксенон на късите, на дългите, и на тия за мъгла, и да не ти дреме, и без това няма контрол, никой нищо не няма да ти каже. Малко ще заслепяваш, ама ти нали ще виждаш
Коментар
-
крушката няма значение каква е защото биксенона функционира на принципа на промяна на фокусното р-е м/у лампата и лупата.един ел.магнит мести лампата напред-назад /свети наблизко и надалеко/ и готовоАз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
marea-ta написа:крушката няма значение каква е защото биксенона функционира на принципа на промяна на фокусното р-е м/у лампата и лупата.един ел.магнит мести лампата напред-назад /свети наблизко и надалеко/ и готово
Коментар
-
Аз съм много против такъв ксенон афтър маркер. Мамата ми разгонват, така заслепяват, че луд ставам.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
ogi28b написа:То вече всеки си казва "биксенон" на каквото му падне. Биксенон е лампа от типа H4 - къс и дълъг да са ксенон. На Мареа не можеш да сложиш биксенон, защото тя не е с H4, а е с 2х H1. Слагай ксенон на късите, на дългите, и на тия за мъгла, и да не ти дреме, и без това няма контрол, никой нищо не няма да ти каже. Малко ще заслепяваш, ама ти нали ще виждаш
Коментар
-
ogi28b написа:marea-ta написа:крушката няма значение каква е защото биксенона функционира на принципа на промяна на фокусното р-е м/у лампата и лупата.един ел.магнит мести лампата напред-назад /свети наблизко и надалеко/ и готовоАз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар