Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo -> Колко Ви зареждат алтернаторите ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stilo -> Колко Ви зареждат алтернаторите ?

С нов реле-регулатор от франсиз нещо си (пълни боклуци продават, рециклирани от тях) 14.4 в началото , т.е. преди 2-3 месеца, а сега след 1 час каране - 13.7в.Преди 5 мин си поръчах Магнети Умрели реленце от Италия.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Почти същото положение, месец и половина зареждаше на макс 14.5/6 и от почти месец насам почна да прави мизерийте, на празен ход го няма никакво, а кат покарам малко може и да почне да зарежда около 14.0 волта...П.п Реле-регултора е от Франсикуп...
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Колега ! Желателно е да уточните какъв ви е реле регулатора !
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Пускам една снимка, за да видите нагледно как изглеждат предлаганите от ФрансизКуп релета

Коментар

Брех, на всички ви ли зареждат по 14,4в ?Или не знаете как се борави с мултицет ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абре при мен от както ми оправиха студените спойки по статора, забелязвам леко презареждане на моменти от порядъка на 15.7-16.2в което според мен не е нормално.

Коментар

tomsan написа:
              Абре при мен от както ми оправиха студените спойки по статора, забелязвам леко презареждане на моменти от порядъка на 15.7-16.2в което според мен не е нормално.
              Не само не е нормално ами ще ти изври и акумулатора за Реле си..
              Fabbrica Italiana Automobili Torino
              F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
              F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
              F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

Моя регулатор пристигна, не знам кога ще го слагам обаче, сега си зарежда по 13.9
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Моя регулатор пристигна, не знам кога ще го слагам обаче, сега си зарежда по 13.9
                  колега това е съвсем нормално зареждане 13,7-8 - 14,1-2 са съвсем нормални зареждания не знам защо се вкарвате в филми

Коментар

Абсолютно НЕ съм съгласен колега, а аз филмите ги обожавам
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз съм си намери цял алтернатор, обаче е от модела с климатроника, демек 120А и мисля тия дни да му направя профилактика и да го кача :D.П.п аз от както съм взел това Стило не съм излизал от филма...

Коментар

emzo написа:
                        Абсолютно НЕ съм съгласен колега, а аз филмите ги обожавам
                        А не те карам да си съгласен аз ти казвам кво е а иначе щом обичаш филмите няма лошо и аз някои път се чудя кво да правя и се филмирам :D

Коментар

mohel написа:
                          аз ти казвам кво е
                          Аз пък се опитах с добър тон да ти отговоря, но .....MM решават, че трябва да е 14.0-14.4в, от там нататък мнения не ме интересуват, а и темата си има ясно заглавие, спама - в другите раздели
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами като си купувате Холивудски коли,така ще сте във филма нон стоп :D :D :D :D Вече две години и половина карам със зареждане 13,8-14 V. За сега нямам проблеми,макар че ми се струва ниско напрежението.Същите са и напреженията на Алфа 147 JTD 115.
                            AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                            HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                            Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

При мен държи около 14.7-8в и изведнъж скача много рязко, та чак уреда се побърква, но другото по интерестно е че след като оправиха студените спойки при пълен товар немога да го смъкна под 14.4-5в.

Коментар

Working...
                              X