Автомобила е Фиат Пунто, мисля си че са по 10см колонките аз имах предни сложих му някъкви задни... но не съм доволен от качеството на звука..искам помощ за избора на колонките, неща да си продупча кората, или буфери...колонките ще бъдат свързани към плеар Алпин... модел незная, няма да слагам усилватели, нито искам супер яка музика... поне не за сега...обичам нещата да стават постепенно та затова ми се иска да си сложа нещо което си струва... и няма да се маха близките 5 години....силна музика неслушам... но обичам качествен звукмоля помогнете ми да направя правилния избор!Предварително благодаря!п.с. спрял съм се на:http://www.aval-bg.com/car-audio/her...001iискам да си взема 4 броя.... Поздрави Димитър!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам помощ, за колонки на колата ми
Collapse
X
-
добре , съгласих се с вас, но тогава идеята ми леко се променя..... сега си купувам тези говорители, а в по нататъчен етап суббуфер + усилвател Така значи сега търсим добри колони.... с тоя размер Зерото за мен са фаворити ... но аз ще ходя по магазините да ги слушам и да си избирам.... ебаси змията... Ще го измисля.Поздрави! очаквам още мнения и идеиЕто ме вече с Фиат
Коментар
-
Ето на моята как съм направил,на кората два говорителя български,вързани последователна за тия на оригиналнитеместа отзад.Оригиналните бяха свалени,сложих китайски които за вързани с кондензаторчета за да филтрира нискитеи да не изгорят и от там са вързани и големите.Доста добре се получи като звук,аз също не обичам да ми думти вколата ама за сметка на това понякога си понасилвам някоя "класика"!Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Всичко свири по добре от Сони Експлойт, но аз съм голям привърженик на Херц, но за жалост съм със Магнат Едишън 162, коаксиални, които за марка нолнейм свирят доста добре и държат, сега следва замяна на предната линия пак с Магнат, пък на там ще видим, усилвателче и добър бас бокс, може би...
Коментар
-
аз си мисля че Херца ще извадят по-добър звук от блаупункта.Колега Магнат хич не е нолнейм марка.И още нещо това че всичко свири по-добре от "SONY Xplod" ще поспорим доста на мен това ми е работата и ги слушам по цял ден и аз лично съм слагал в колата си за проба Блаупункт елипси,да не свирят лошо спор няма,но не са на нивото на Сони,в момента съм със плеър на Сони и елипсите ми са Сони Xplod и са доста класи над блаупунктAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:аз си мисля че Херца ще извадят по-добър звук от блаупункта.Колега Магнат хич не е нолнейм марка.И още нещо това че всичко свири по-добре от "SONY Xplod" ще поспорим доста на мен това ми е работата и ги слушам по цял ден и аз лично съм слагал в колата си за проба Блаупункт елипси,да не свирят лошо спор няма,но не са на нивото на Сони,в момента съм със плеър на Сони и елипсите ми са Сони Xplod и са доста класи над блаупунктFiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
Колега пунтото ти S ли е? Имаше ли фабрично прекарани кабели за задните тонколони? Мисля и аз да си взимам 10см. говорителчета за отзад понеже нямам нищо а кората не ми се реже, обаче нещо не намирам кабелите и май ще прекарвам.Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
Колега, каквато и читава марка драйвери да сложиш, не очаквай сносен звук от 10см. картон .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
pchelaria написа:Колега пунтото ти S ли е? Имаше ли фабрично прекарани кабели за задните тонколони? Мисля и аз да си взимам 10см. говорителчета за отзад понеже нямам нищо а кората не ми се реже, обаче нещо не намирам кабелите и май ще прекарвам.Ето ме вече с Фиат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар