VIN написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон (75лв) или Osram Nightbraker
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.2 ELX (7л-10л/100)
-
Няма значение. Баластърчето е електронна джаджа, която стига да има на входа поне 9 волта, успява да работи нормално и да осигури 80 на изхода. Ако се загледаш - пише че на входа трябва да има 9-16 В, а на по-новите дори пише от 9 до 32, което ги прави годни и за камиони.Напрежението има значение за лампа с жичка, халогенка. Там малък спад на напрежение води до голям спад в светимостта.Ето, не знам дали ще се види:На втория ред го пише.
Коментар
-
Друг въпрос искам да задам. Колко волта трябва да отиват до ксенона? От съществено значение ли е това. Защото аз почти си оправих инсталацията. Имам предвид че си сложих релета на плюсовете и от 12.5 отидох на 13 V. Ако оправя и масите ще дигна още половин волт. Така че... как стои въпроса с напрежението.[/quote]Колега кои са тия релета(зад жабката има доста) и също ако някои зане ще съм благодарен, ако кайе как да си оправя тоците до ел. стъклата освен към фаровете?колата е Bravo 1.4 12vBravo 14 12V 1997
Коментар
-
kosmos841 написа:Друг въпрос искам да задам. Колко волта трябва да отиват до ксенона? От съществено значение ли е това. Защото аз почти си оправих инсталацията. Имам предвид че си сложих релета на плюсовете и от 12.5 отидох на 13 V. Ако оправя и масите ще дигна още половин волт. Така че... как стои въпроса с напрежението.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Много ми е интересно какъв ще е ефекта от лупата когато не е монтирана правилно и стъклото пред нея е релефно. Гледай поне като купуваш крушките да са за рефлекторен фар, поне малко от малко да не заслепяваш. Защото с тая селяния с ксенон на фарове за мъгла............ не знам до къде ще я докараме.Този който и мин. не ме кефи как свети срещу мен с китайският си ксенон му пускам дългите и така си карам докато не се разминем. Белким му просветне нещо та разбере, че пречи.
Коментар
-
Re: Ксенон (75лв) или Osram Nightbraker
kistbam написа:Здравейте. Мисля да подобря осветеноста на автомобила си. Колата е от подписа. Въпроса е дали да сложа евтин ксенон от сорта на 70лв, като например http://www.bktuning.net/HIDH1.html, или Osram Nightbraker. Оправих инсталацията на колата с едни реленца и сега до крушката достигат 13.4-13.5 V. Има леко подобрение, но имайки предвид че съм с крушки на повече от 2 години (най-вероятно куча марка) резултата не ми е достатъчен. Най-голямото ми притеснение за ксенона е дали ще се отсече добре снопа, за да мога да не заслепявам шофьорите срещу мен. Ако някой е слагал ксенон на 2-секционни фарове с H1 на Пунто, да даде съветче. Иначе и за Osram-а само добри неща съм чувал, ама не е като ксенон.Поздрави
Коментар
-
аз също съм с най-евтиния ксенон на бравото 35W и съм доволен,по нова година като пътувах нито веднъж не съм пускал дълги,а карах вечерта в 9 часа на неосветен път по едни баири и завои.Аз ще снимам днес къде съм захванал баластите и довечера ще ти пусна снимкатаAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:на първите две снимки е десния точно под фара намерих една дупчица малко сгънах ламаринката за захващане на баласта,а третата е за левия фар пада се под мигача ще видиш къде да ги захванеш на мен ми допада да са така
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар