Punto-то е на жена ми, няма писване братко, плащам ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1 - къде е помпичката за течността за чистачки?
Collapse
X
-
основно не е платката както казах така ми е по добре да е бърза .проблема е лошцето за чистачки не подава захранване до колкото знам тези същите нови върват към 70-80lv а точно тази част не е хубаво да се взима от морга защото е чувствителна и може да я вземеш на път да се прецака и да ти кара 4,5 месеца.там ми е проблема в лосчето за чистачки и то по точно задната предните са супер .тази платка е за коригиране на скороста на чистачката нищо повече може да бъде и прескочена.пък и требва да разглоба цялота кормилна оредба което като гледам ще е доста пипкава работа.но ще го направа и това като се постопли времето.обаче засеха ще се задовола със тва да взема захранване от фаровете за мъгла чийто куплънги са корозирали и бес това за нищо не стават
Коментар
-
Вижте най-новото мнение Пунто 1 - къде е помпичката за течно
не е стопено значи има 4 клеми на купето и 4 на капака които се допират и съответно дават контакт на две на копето ми излиза и фаза и нула обаче другите две кафяв кабел с черна ивица и оранжев с бяла ивица не излизат излзаи само черния с оранжевия.няма нагари зачистил сам ги със шкурка просто еднот захранване се губи дали неминава през лосчето на чистачките и от там вече към задния капак и ако лосчето е бъгнато веригата се разпада.да направиме така да ми обесниш по какъв начин без да разглобявам волана да открия дадения кабел и да го замера до щракалката дали има захранване може там некаде да има хлабава връска. или тва кво общо има с парното те на обща линия ли са. при тва положение другото захранване за какво ще е което работи при положение че от горна страна на капака също влизат жици кото захранват светлините на номера.но те неотиват нито към чистачките нито към парното .тези двете си дърпат ток от клемите на капака проследил сам го и тва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар