Здравейте колеги! Нов съм тук. Преди около седмица си взех FIAT Punto(98-ма година) 1.2 16V и имам проблем. В началото палеше от раз. Без никакви проблеми. След прегледа в КАТ обаге колата не поиска да запали. Стартера изобщо не искаше да превърти и искаше нянанъв код. Успяхме да запалиме бутайки и колата си заработи перфектно. Проверихме и дозаредихме акомулатора, кото пробвахме и с друг но не искаше да запали отново. Заведохме я на диатностика, уж я оправиха, но след 1 час пак не искаше да запали. Този път обаче стартера си въртеше нормално. С бутане запали и пак работеше перфектно. Вчера в сервиза са сменили стартера и тази сутрин отново не е искала да запали. Та не знам какво да правя и всяка информация би ми била полезна. Благодаря ви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето...
Collapse
X
-
кола
що са сменили стартера а първо не са погледнали другите работи сигурно модела е след 2000 г кабели към акумулатора и стартера също така на диагностика нищо ли не показва точно като не пали може някоя букса да прави проблем а като свети кода как е подкарахте или въртя няколко пъти докаго изгасне да няма някоя аларма допълнително сложена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар