Искам да по питам някои имал ли е подобен проблем като включа левия мигач мига стопа вместо мигача, това го прави само когато варовете ми са включени ако са исключени мигача си мига както трябва.И като натисна спирачката ми светва и лампичката на копчето за светлината за магла която е точно на левия стоп.Някои да има идея къде може да окъсява или къде може да е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мигача, мига ми стопа !! - РЕШЕНО
Collapse
X
-
vintiliran написа:Как да пусна нова някой да каже и надявам се ако има втората няма да пречи. Ааа ако е от нистина от маса не трябва ли и някакви други проблеми да има ? защото другия стоп си работи както трябва
Коментар
-
eh4ev07 написа:vintiliran написа:Как да пусна нова някой да каже и надявам се ако има втората няма да пречи. Ааа ако е от нистина от маса не трябва ли и някакви други проблеми да има ? защото другия стоп си работи както трябваBravo HGT 2.0 20V
Коментар
-
vintiliran написа:eh4ev07 написа:vintiliran написа:Как да пусна нова някой да каже и надявам се ако има втората няма да пречи. Ааа ако е от нистина от маса не трябва ли и някакви други проблеми да има ? защото другия стоп си работи както трябва
Коментар
-
Пробвах един вариант като махна бушона за стопа и проблема изчезва работи си нормално но не ми се ще да карам без бушон да не стане по голяма бела.Забелязах и че около крачето на светлината за магла на буксата е стопило пласмасата около себе си значи нещо грее но само около него леко е притопено.Bravo HGT 2.0 20V
Коментар
-
eh4ev07 написа:vintiliran написа:Пробвах един вариант като махна бушона за стопа и проблема изчезва работи си нормално но не ми се ще да карам без бушон да не стане по голяма бела.Bravo HGT 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар