здрасти колегиизчетох темите за алармата на марея но все още нямам идея за проблема с моя ключтъй като скоро взех мареята ми се иска да имам два работещи ключа но за сега е само единпроблема на втория е, че бяха му изтощени батериитесложих нови и взе да мига постояннослед около 5 секунди държене на бутона светодиода спря да мига и толкова- не работиако махна и сложа батериите пак таканямам карта с код за алармата а на плафона светодиода е зелен и с другия ключ всичко работинякакви идеи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Марея - свтодиода на ключа мига постоянно
Collapse
X
-
мдаастранна работаустанових че като сложа батериите и колата се отключва или заключва и алармата се активира или изключва само дето пиука 3 пъти освен обичйните пиукания но диода продължава да мига и след окло 30 секунди спира натискам бутона и мигачите само почват да мигат но даже и светодиода на ключа не мига и алармата и централното не се задействат гледах в ръководството но нищо за такава ситуациаидеи ?Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.
Коментар
-
До колкото знам когато диода започне да свети постоянно е заминала батерията. След като се смени батерията започва да мига и така докато не натиснеш бутона/те няколко пъти, след като изгасне диода дистанционното вече работи. Ако не иска да отключва/заключва ще трябва с ключа да я заключиш/отключиш поне веднъж и тогава трябва да проработи. Опитай това което написах и ако ключа...... е изправно би трябвало да сработи всичко.
Коментар
-
Пичове, диода на ключа остава да мига за около половин минута, когато батерията е "тръгнала да си заминава"..(пише го в инструкцията)И аз търсих проблема в бутона и все си мислих, че е заседнал,..... преди да ми се наложи да тичам за ключа за алармата като не можа да се деактивира навреме :D
Коментар
-
диода на ключа мига постоянно
така ено при мен проблема се оправи временно с разглобяване и почистване на бутончетосега пак мига постоянно даже без бутон, батерийте са новинакрая се наложи да отрежа една писта и сега бачка без проблемне съм търсил схема но опитно го установих и сега имам 2 работещи ключаFiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар