Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

оттечка акомулатора пада постоянно

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    оттечка акомулатора пада постоянно

    здр колеги имам проблем постояно ми пада акомулатора на около 20 дни а е нов на три месеца 60 ампера.замерих и има отечка 100 милиампера.и незнам откаде идва самняваме или cd нее оригинално сменяно е но нее вързано за запалването.или от централното нещо но на клуча имам копче но вътре е счупено бутончето и дефакто не работи от разтояние ами само рачно.ако някой е имал подобен проблем да пише.благодаря предварително.
    FIAT MAREA 1.8 16V: FIAT CROMA 1.9 multijet 16v automat

    #2
    Почваш да махаш бушните един по един и мериш при всеки махнат бушон дали все още има утечка. Така до като не намериш от веригата на кой бушон идва утечката. След като намериш, виждаш какво е навързано на него и търсиш там проблема.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

    Коментар


      #3
      Махни CD-то и пак пробвай. За утечка се мери едва след като е изминала поне минута, през това време минават разни процеси в ЕКУ и дори нищо да не работи - колата си дърпа повечко ток няколко секунди, и след това се нормализира. Ако имаш аларма - натисни бутона на капака, да симулираш че е затоврен.

      Коментар


        #4
        Колега и аз имах отечка 200 милиампера оказа се лампата на плафона,горе през антената е влизало влага и ми е окъсявало.След махането и си реших проблема, и нещо друго да ти кажа когато слизаш от колата винаги си махаи панела на CDто. Пробваи може и от тва да едано сам ти бил полезен успех
        FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

        Коментар


          #5
          Ако през тези 20 дена не си я палил колата, ако има аларма и не махаш панела на СД-то смея да кажа че даже много изкарва акумолатора. Дай повече инфо с какви екстри е, колко често я караш и да помислим. При мен с нов акумолатор без да я паля един месец алармата ми изсмукваше всичкия ток, едвам светкаха лампите.

          Коментар


            #6
            В колата имам ДВД. С махнат панел за пет дни акумулатора си отива. Монтирах си един прекъсвач (красиво копче) и работата заспа. Е, не помни станциите, но в живота идеални неща няма. Да не ти спамя темата, но и компа на газовият инжекцион (ако имаш)дърпа яко, за седем дни не каране, после едвам запалих. Заредих акумулатора, махнах предпазителите на ГИ и не карах колата 24 дни-няма проблем, акумулатора върти здраво.

            Коментар

            Working...
            X