Здравейте Колеги,Имам следния проблем: скоростомера показва някаква скорост (обикновено 40 км/ч), когато запаля двигателя на място.Когато съм в движение е същото положение: стрелката сочи някаква скорост, която няма нищо общо с действителната скорост на движение.(срелката забива на някаква скорост)Какво да ви кажа, правя 200 на място . Колата е Пунто 1.7 ТД и скоростомера не е с жило.Помагайте, какъв може да е проблема?Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Редактирано заглавие.Модерторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростомер на Пунто 1.7Д показва невярна скорост
Collapse
X
-
nikolovvd написа:Показанието увеличава ли се при подаване на газ - увеличаване на оборотите на двигателя?
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:свали таблото и погледни него първо
Коментар
-
kluchar написа:а когато го прави свети ли някоя лампа с намалено осветление гледам пише че прави проблем с крушките провери и датчика
Коментар
-
trayan1 написа:ivovickov написа:Имаш студена спойка на куплонга с трите кабелчета на платката зад скоростомера.Припой замо куплонзите без елементите.
Коментар
-
kluchar написа:Ми нали едно време имаше такива часове по електортехника сега не учат ли такива работи . Добре зе се захващаш иначе някой майстор можеше да те прати да си купиш ново табло ама като твоето е по кът .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар