Колеги, Появи ми се странен проблем. При каране на къси светлини и включване на дълги, късите гаснат. Като изключа дългите - късите си се включват.Мисля, че преди светеха едновременно фаровете, сега не е така. Каква може да е причината за това?П.С. Колата е Фиат Браво ТД 100, 1998 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При включване на дълги светлини - изгасват късите?!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И при мен е така. Нещо повече, превключването дълги-къси става с бутон, а не с клуч и се сменят алтернативно. Един път дърпаш лосчето - дълги. Втори път - къси и така нататък. На практика нямам възможност, както при по-старите автомобили, да включиш дългите (светкавица) заедно с късите.На Уното това го можеше и като му мигна на някой къси-дълги-къси (да мине на къси) и той не вземе под внимание забележката му пусках и дълги и къси едновременно. Крушките бяха комбинирани 110/100W и насреща му отиваха 420W и оня ще не ще превключва или отбива в страни докато се разминем.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Колеги, благодаря за отговорите. Явно има предходна тема, която не успях да открия с търсачката. Затова май тази става излишна. Явно проблемът е или в ключа за светлините или в някое реле.И тази се заключва и премества в правилния раздел.Модераторски екип на Fiat-bg.orgFiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
nikolovvd написа:И при мен е така. Нещо повече, превключването дълги-къси става с бутон, а не с клуч и се сменят алтернативно. Един път дърпаш лосчето - дълги. Втори път - къси и така нататък. На практика нямам възможност, както при по-старите автомобили, да включиш дългите (светкавица) заедно с късите.На Уното това го можеше и като му мигна на някой къси-дълги-къси (да мине на къси) и той не вземе под внимание забележката му пусках и дълги и къси едновременно. Крушките бяха комбинирани 110/100W и насреща му отиваха 420W и оня ще не ще превключва или отбива в страни докато се разминем.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар