Здравейте, колегиКарам fiat Stilo 2002 година и ми изгоря предният ляв фар. Въпроса ми е ще успея ли сама да си сменя фара, или да ходя на сервиз? Каква крушка трябва да си взема? Забравих да кажа, че става въпрос за къси светлини.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгорял ляв Фар на Стило - Оправено
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Фара е нещо различно от крушката.Фара ли ти е изгорял или крушката?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
H7 e крушката.Има 2 варианта - да се свали лявата гума, подкалника и да се бърка от там.Другият е да се свали бронята и да се свали фар-а.Има голям шанс да не ти е изрядана инсталацията и да горят често крушките.Решението е ксенонче, поне такива са отзивите от потребители.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:H7 e крушката.Има 2 варианта - да се свали лявата гума, подкалника и да се бърка от там.Другият е да се свали бронята и да се свали фар-а.Има голям шанс да не ти е изрядана инсталацията и да горят често крушките.Решението е ксенонче, поне такива са отзивите от потребители.
Коментар
-
Все си мисля, че някой колега със Stilo ще ти помогне за смяната срещу кафе или една биричка, не се нашивай в сервизи за такава елементарна работа..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ако колежката си представи една снимка, току виж някой се навил и от другия край на България да отиде да и помогне със смяната на крушката. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Тази вечер си сложих Osram Night Breaker Plus на късите (без да свалям брони или гуми и разни подобни...) Да поиздрасках си ръката със левия фар, но не беше чак толкова сложно колкото очаквах както съм чел тук. С десния е още по-лесно просто свалям казанчето за водата на чистачките и си бъркам . Утре мисля да сменя и крушките на дългите. Не че съм против ксенон-а ама всякакви "побългаряванки" по колите не ги одобрявам. Предпочитам да е малко по-слабо, но да си е както трябва а не да тъпча някакви китайски глупости във фаровете. А и фаровете на стилото си светят дооооста добре и без ксенон. На дългите мисля да сложа пак OSRAM ама night breaker cool blue. Там крушките са различни от по-малките. а те се сменят и доста по-лесно. Имам само един проблем до момента и той е смяната на датчика за задната, че не ми светят ламбите отзад. Ама и това ще стане. Та отностно крушките зареждаш се с търпение и започваш. Преди да сложиш крушката на фара я включи в кабела така изчезва вероятноста да я изпуснеш.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар