Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фабрична аларма на либра.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с фабрична аларма на либра.

Колеги от известно време алармата нещо се бъгна .Преди като заключех с нея изпищяваше продължително и с светлина от мигачите и след около 10сек. още един път само звук.Сега- един продължителен звук с свет. индикация и това е.Проблема идва от това,че като я отключа,отворя и правя нещо по колата и оставя отключено след около 10-15 сек изпищява еднократно и ако отворя вратата започва да пищи.Същото се получава и ако, затворя с ключа в ключалката без да пускам алармата,отворя ли почва да пищи.Въпроса ми е има ли някаква комбинация от копчета или друго,или трябва да ходя на сервиз.Интересува ме също ако я изключа от ключето ще работи ли поне централното от ключа , ключето стандартно ли е на всички фабрични аларми.
    Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Мисля, че ще има проблем ако я изключиш ама не съм сигурен ... На мойта аларма като и извадих куплунга и колата неще да пали
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
    X