Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запалката работи, но не светят крушките - Проблема решен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запалката работи, но не светят крушките - Проблема решен

Днес си поиграх и разглобих запалката на Мареата от подписа ми, защото не светеха крушките. Смених крушките и на запалката и на пепелника но резултата учудващо за мен беше нулев. Крушките продължиха да не светят. Старите видимо бяха изгорели(Бяха черни). Към запалката влизат три кабела: два по-дебели и един по-тънък. Двата дебелите са + и - за запалката, а по-тънкия според мен е + на крушката. Какво ще стане ако от + на запалката взема + за крушката? Ще има ли някакъв проблем? Ако имате някакво друго решение на ’проблема’ казвайте, защото ми писна като в тъмното да тръскам извън пепелника.Опитал съм се да нарисувам какво искам да направя.
    Прикачени файлове
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Ами неняма да има проблем да светят, ама няма ли да светят нон-стоп тия крушки така? При моите "кошери" запалките са с постоянно захранване.
    AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
    AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

TRENDi написа:
      Ами неняма да има проблем да светят, ама няма ли да светят нон-стоп тия крушки така? При моите "кошери" запалките са с постоянно захранване.
      Ще свети нон-стоп!
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Фасунките как са ?Често са нагорели.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Фасунгите са добре.Защо да свети постоянно, нали като изключа от контакт запалката не работи.
          Manowar - Татко

Коментар

Ама като си запалил колата, светят постянно, а иначе има една цъкалка, която ги пуска само като е отворен пепелника.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Я вземи виж да не е някой бАшон
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оказа се бушона на габаритите. Интерсното за мен в случая е, че са два бушона - един за левите и един за десните.
                Manowar - Татко

Коментар

колега а габаритите ти в такъв случай трябва да не са светили също ? Защото и аз имам същият проблем но при мен всичко си свети

Коментар

durex_a написа:
                    колега а габаритите ти в такъв случай трябва да не са светили също ? Защото и аз имам същият проблем но при мен всичко си свети
                    Светеше само левия. След като смених бушона всичко светна, като коледна елха
                    Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
                      durex_a написа:
                      Светеше само левия. След като смених бушона всичко светна, като коледна елха
                      Значи точно на време е светнало!! Мерси за инфото .. ще видя при брата как е щото и на него не му свети десния габарит на мареата! Пък смяната не е лесна и си кара така!
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                      X