Здравейте колеги,Свидетел съм на следната аномалия - десния ми мигач работи по определена схема. Сутрин като тръгвам за работа незнам от студа или от дъжда си работи без грешка, надвечер като го запаля и тръгна вече го няма. Казвам от студа или дъжда защото вчера валеше здраво и си работеше, а следобед като пекна слънце го няма вече. Тази сутрин вън беше студено и си работи, довечера като си тръгна предполагам няма да го има вече. Съвети ?Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мигач на Купе
Collapse
X
-
Здравейте,Хванах се да свалям ключето но запецнах на волана, че нямах маркер да си го бележа как е завъртян, тези дни ще го разкостя и ще ви кажа дали е от него. Прави ми впечетление, че сега в студа го има, но като пусна парно и загрее купето пак изчезва. И аварийните ми не светят дълго, цъкат известно време и спират което ме навява на мисълта, че става въпрос за някоя букса или реле под таблото.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Ами напипах някаква букса долу около релетата, като е побутна тръгва да светка, значи има някаква хлабава връзка но все свършвам работа по тъмно и няма как да го разглобя да видя какво е. Предполагам, че събота - неделя ще го нападна. А иначе няма шега, като ми трябва спешни мигача просто е напипвам и започва да мигаFiat Coupe 1.8
Коментар
-
Колеги,Днес напипах релето, продълговато черно е моето, разглобих го и открих студени спойки. След 3 минути игра с поялника по пистите имам вече мигач. Между другото релетата са 2 в едно, така че ако на някой му работи само единния мигач е напълно вероятно да е от релето.Fiat Coupe 1.8
Коментар
-
Ами не, по-скоро като отвориш вратата се сваля един капак на таблото, от лявата страна. Релетата се виждат от там, в случая моето беше продълговато, черно с една червена точка отгоре му. Има доста крачета, около 9 май бяха, 2 от които по-тесни от останалите.Fiat Coupe 1.8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар