Интервала на чистачките работи когато си иска някой има ли си на идея от какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с чистачките на Мареа някой ако може да помага :)
Collapse
X
-
По - миналата зима изгорих мотора на чистачките. И имах време да огледам електрониката. Управлението на мотора е непосредствено до него в една бяла кутийка. Според мен времеконстантите са реализирани с RC вериги, тоест имаш или студена спойка или прецакан кондензатор. Отвори и виж.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:По - миналата зима изгорих мотора на чистачките. И имах време да огледам електрониката. Управлението на мотора е непосредствено до него в една бяла кутийка. Според мен времеконстантите са реализирани с RC вериги, тоест имаш или студена спойка или прецакан кондензатор. Отвори и виж.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
И на моята Мареа са такива - прави си каквито си иска интервали, особено на първа степен. Чистачките спират горе, а не долу както е нормално. Лятото стигнах до моторчето, ама нищо не направих. Сега ме е страх да отворя пак, че тия щипки на пластмасите ми се струват доста рискови за счупване. Първият път май на магия ги отворих без да счупя нищо. Има ли някаква техника на махане на пластмасите над предния капак.
Коментар
-
iulko1 написа:А дали е възможно нещо да става с лостчето? Примерно да е зацапано вътре до колкото знам има някакви пластинки или нещо такова ?!?!?!FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
iulko1 написа:Valiosport написа:РелетоТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар