но все пак е от една от 3те за диагностикадори да нямаш абс може просто да не е махната
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво JTD букса до въздушния филтър
Collapse
X
-
stefaka222 написа:но все пак е от една от 3те за диагностикадори да нямаш абс може просто да не е махнатамненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Аз ще питам утре и ще кажа, аз ако имам окабеляване за АБС веднага ще му туря.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
stefaka222 написа:Всъщност ето една снимка от колегата ogi28c
Коментар
-
ogi28b написа:stefaka222 написа:Всъщност ето една снимка от колегата ogi28cмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Искам само да спомена, че един човек от форума на Фолксваген го е направил и на Голф 3 си е сложил сам АБС.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
ами погледнах информативно в еврото колко струват датчиците(170 лв) единия преден :D отделно самия модул колко ли ще струва втора рака а защо трябва да кача попата по на високо?? и има ли си заводско място на което да я закача, или ще се правят грозотий с телоподаващото ?мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Има си заводско място. Трябва да качиш казанчето за спирачна течност, а не помпата. Трябва да я качиш, защото то е скачен съд с модула и нали се сещаш, скачени съдове, които е по-ниско - ще прелее.Ама ти нали не мислиш да си купуваш нови неща? Не говориш ли за АБС модул втора употреба? Те и датчиците ще са ти втора. Няма смисъл от нови. Само лагерите задължително нови.
Коментар
-
ogi28b написа:Има си заводско място. Трябва да качиш казанчето за спирачна течност, а не помпата. Трябва да я качиш, защото то е скачен съд с модула и нали се сещаш, скачени съдове, които е по-ниско - ще прелее.Ама ти нали не мислиш да си купуваш нови неща? Не говориш ли за АБС модул втора употреба? Те и датчиците ще са ти втора. Няма смисъл от нови. Само лагерите задължително нови.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар