Здравейте колеги може ли някой да ми каже номера на стартера на Фиат браво TD100 трябва да сменям бендикса но в магазина ми искат номер на стартер между другото той е Bosch тук във форума прочетох че бендикс от Самара пасвал на тези стартери. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за стартер на браво
Collapse
X
-
Re: Въпрос за стартер на браво
jonibg написа:Здравейте колеги може ли някой да ми каже номера на стартера на Фиат браво TD100 трябва да сменям бендикса но в магазина ми искат номер на стартер между другото той е Bosch тук във форума прочетох че бендикс от Самара пасвал на тези стартери. Благодаря предварително.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
jonibg написа:Нямам канал наблизо исках да взема бендикса и да разглобя колата на село но явно няма да станеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Оня ден сменях масла, съединител и бендикс. Ако беше от Русе можеше да те ориентирам къде ги има ... иначе 24лв ми зеха за 1.4 мотор обаче. За Бендикс от Самара обаче не се очудвам, защото при мен кабелите за свещите пасват от самарка и са доста по надежни даже ; )Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар