Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за задните стъкла(на задните врати) мареа/седан

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за задните стъкла(на задните врати) мареа/седан

    Здравейте,скоро не бях писал :D Днес докато чистех колата и повдигнах задната седалка видях че имам модул за задни ел. стъкла,но те са ми механични,та въпроса ми е какво ми трябва за да ги направя елекрически?Гледах буксата на вратата,там имам четири кабела и открих че там прави проблем за централното и индикатора за вратата,но това е друга тема.Та моля за конкратни отговори а не догатки!

    #2
    колега на наще модели дето са след 2000-та година там е модула, а на предишните, и на бравите е вътре в жабката, тоя модул ти е за заключването , за плавното светване на плафона, за ел. стъклата и ти командва също задния реотан като го пуснеш - да се самоизключи след 10 минути. дръпни си книжките от сървъра, там ги пише тия неща, много яки работи пише научих много за мойта мара. Начи ако искаш задни ел стъкла, не се знае дали ти ходят кабели от модула до колоната на вратата дето е буксата. Уж имат стандартно окабеляване, ама не се знае, трябва да си провериш или на жичкаджия. и после ти трябват само механизъмите. Твойта какъв модел е, мойта е ЕЛХ и нямам задни ел стъкла, ама имам 2 възглавници и телепас.
    Е ТВА Е КОЛАTA

    Коментар


      #3
      И моята е ЕЛХ,но е с четири аербека(два предни и два странични),а от долу под седалката имам 4 или 5 модула.Та ще може ли да ми дадеш линк или по-точно каде та търся тази книжка,аз имам няколко книжки,но са на италиански

      Коментар


        #4
        тъй като никои не можа да ми отговори ще ПОМОЛЯ някои които е със задни ел. стъкла,централно и индикатор (и най-важното не го мързи)да погледне в буксата на една от задните си врати колко кабела са.

        Коментар


          #5
          Потърси ли в download-секцията на сайта книги за Мареа, колега? Сигурно това е искал да каже колегата, със "сървъра".

          Коментар

          Working...
          X