От една-две седмици чувам как при намалена сила на звука на ЦД-то се чува свистене променящо се при увеличаване на оборотите на двигателя. Интересното е ,че го има и на радио и на флашка и на ЦД. Единствената ми идея е да не се губи някъде масата (на чинчовете) на усилвателя и от там да идва тая работа. Ако имате някоя друга идея с радост ще пробвам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум в радио/CD зависим от оборотите на мотора-РЕШЕНО
Collapse
X
-
Пусни си нови захранващи кабели директно от акумулатора към ЦД-то и проблемите ще изчезнат. Другия вариант е да слагаш филтри за намаляване на шума но е по - неудачен вариант.Рецептата за кабела е изпитвана многократно и действа безотказно.Поздрави: МартоFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Инсталацията е отпреди поне 3 години, от тогава проблеми не съм имал, шума се появи преди няколко седмици.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T D написа:pi4_s_bravo написа:Инсталацията е отпреди поне 3 години, от тогава проблеми не съм имал, шума се появи преди няколко седмици.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Те кабелите нямат скъсвания и т.н проверявани са преди 2 месеца по друга причина (не стартираше усилвателя). Ще разчопля днес да видиме какво ще излезе.ред. Проблема се оказа в прекъсната маса (то беше ясно,че е това въпроса беше къде) на единия чинчов накрайник-след презапояване всичко е на 6 както преди това.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
понеже и аз го имам този проблем, но съчетан с много лесно губене на станциите- възможно ли е от кофти масата да имам и това слабо хващане на станция?преди бях с най-високия клас оригинално радио и беше перфектно, но сега съм май с най-ниския и лови адски слабо в сравнение с предишното- нормално ли е?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар